Yüzlerce Yogacı, Kemer'de buluştu...

İstanbul merkezli Yoga Academy'nin Kemer Çamyuva'da, bayramın birinci günü başlayan ve 4 gün süren yoga kampı yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yüzlerce Yogacı, Kemer'de buluştu...

Uzun bayram tatilini fırsat bilerek, bölgenin eşsiz doğasından faydalanmak isteyen yüzlerce yerli ve yabancı yogacı, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde buluştu. Kemer, Sson yıllarda vücudunu disipline sokmak ve meditasyon yapmak isteyenlerin de en önemli duraklarından biri oldu.

 

İdeal bir yoga cenneti...

Yüzlerce yıllık çam ağaçları arasında gerçekleştirilen kampa, Türkiye'nin 52 ilinden 200'e yakın yoga meraklısı ve İngiltere, Rusya, Bulgaristan ve İsviçre'den onlarca turistler katıldı.

Yoga meraklıları Kemer'in muhteşem doğası ile bütünleşerek günlük kaygılardan uzaklaşma, dinleyip meditasyon yapma şansı buldu.

Çam ormanlarının özel bir arındırıcı etkisi olduğunu belirten Manaf, "200 yıllık çam ağaçlarına sahip olan Kemer Çamyuva, ayrı bir etki ve enerji alanı ile dolu. Kemer'in havası orijinal yoga sisteminin etkilerini katlanarak yoga uygulayan kişilerin sağlığına çok iyi geliyor. Kemer yoga yapmak fiziksel, duygusal ve ruhsal sağlığına kavuşmak isteyenler için tam bir şifa merkezi' şeklinde konuştu.

Avrupa ve Rusya’nın yoga merkezi olabilir...

Kemer'in sahip olduğu özellikler nedeniyle dünyanın yoga merkezi olmaya aday olduğunu ifade eden yoga ustadı Manaf, dünya yoga ustalarının Kemer'e büyük ilgi gösterdiklerini, çok yakında burada Yoga Academy İnternational Resort kuracaklarını, yoğun talepler üzerine bunu en kısa zamanda gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. (DHA)

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.