Yurt dışı tatili için farklı seçenekler...

Yarı yıl tatilini fırsat bilerek yurt dışına gitmek isteyenler için, birçok alternatif bulunuyor. Seyahat acenteleri, yarı yıl tatilinde yurt dışı tatili planları yapan aileler için farklı seçenekler sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Yurt dışı tatili için farklı seçenekler...

Bir seyahat firmasının pazarlama sorumlusu Filiz Çetin, yaklaşık 2 hafta önce başlayan yurt dışı tatili rezervasyonlarının giderek hızlandığını, her bütçeye uygun tatil imkanı bulunduğunu söyledi. Çetin, kişi başına 200 avrodan başlayan turların fiyatının 2 bin avronun üzerine çıkabildiğini bildirdi.

 

Kayak tutkunları için Bulgaristan'ın gözde kayak merkezi Bansko'da, vergi, sağlık sigortası, yol, konaklama, vize gibi giderler dahil 4 gece 5 günlük tatilin fiyatının 200 avrodan başladığını ifade eden Çetin, Finlandiya'nın Laponya bölgesine yapılacak 7 günlük panaromik şehir turunu kapsayan tatilin ise bin 162 avro olduğunu belirtti.

 

Çetin, 7 gün 8 gece süren klasik İtalya turunun 389 avrodan başlayan fiyatlarla satıldığını, Amsterdam'a kişi başına 341 avro, Paris'e 379 avro, Barcelona ve Madrid'e ise 626 avro karşılığında gidilebildiğini söyledi.

 

 SICAK TATİLİ İSTEYENLER

 

Türkiye'de kışın soğuğundan kurtulup sıcak bir hafta geçirmek isteyenler için vergi ve sigorta dahil 3 gece 4 günlük Dubai turunun maliyetinin 389 avrodan başladığını kaydeden Çetin, ''Bunun yanı sıra Tunus'ta sıcak tatil isteyen ise kişi başına 303 avroyu gözden çıkarıyor. 9 gün 10 gecelik baştan başa Küba tatili ise 2 bin 117 avrodan başlıyor. 7 gün 8 gecelik Doğu Amerika turu ise kişi başına bin 638 avrodan satılıyor'' dedi. (AA)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.