'World Travel Channel'a, görkemli açılış...

MediSA Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'ın sahibi olduğu turizm kanalı 'World Travel Channel', görkemli bir törenle, yayın hayatına başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
'World Travel Channel'a, görkemli açılış...

MediSA Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan, 2006 yılında Fashion TV Türkiye'nin yayın haklarını satın alıp televizyon patronluğuna soyunmuştu. Ertesi yıl da bir sosyal sorumluluk projesi olan ZTV'yi hayata geçirmişti. Demet Sabancı Çetindoğan şimdi de, 'World Travel Channel'ı açtı. Türkiye'nin ve dünyanın güzelliklerini çok dilli yayınla tanıtmayı amaçlayan Demet Hanım, yeni kanalının şerefine Esma Sultan'da görkemli bir davet verdi.

 

İstanbul' un elitlerinin de akın ettiği davete Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı. Geceye özel olarak hazırlanan Fransa, İtalya, Almanya, İspanya ve Brezilya'nın dans gösterileri ve tavandan aşağı sarkarak davetlilere şampanya ikramı yapan dansçılar, büyük ilgi topladı. (Sabah) 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.