Unutulan para dolu çantayı, turiste teslim etti...

Alanya'da halk otobüsü şoförü Deniz Bacak, Danimarkalı Sussi Funk’ın otobüste unuttuğu ve içinde 5 bin euro bulunan çantayı, sahibine teslim etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Unutulan para dolu çantayı, turiste teslim etti...

Alanya’nın Tosmur Belde Belediyesi’ne ait 07 NMZ 39 plakalı halk otobüsünün şoförü Deniz Bacak, otobüse binen Sussi Funk’ın unuttuğu çantayı Tosmur Belediyesi’ne teslim etti. İçinde 5 bin euronun yanı sıra, pasaport ve kimlik belgelerinin de bulunduğu çantanın sahibini araştıran belediye yetkilileri, Sussi Funk’a ulaştı. Belediyeye çağrılan Funk’a çantası, içindeki eşya ve paralarla birlikte teslim edildi. Ailesiyle birlikte belediyeye gelen Funk, şoför Deniz Bacak’a sarılarak teşekkür etti.

Sevinçten gözyaşlarına hakim olamayan Funk, olayı şöyle anlattı: "Yanımda kızlarım ve torunumla birlikte otobüsten indik. Çantamı otobüste unuttuğumu çok geç fark ettim. İçinde değerli eşyalarım ve cüzdanım vardı. Çok büyük üzüntü yaşadım. ’Çantamı bulamam’ diyerek ümidimi kesmiştim. Ama Tosmur Belediyesi’nden gelen haberle büyük sevinç yaşadım."

Deniz Bacak ise "Benim yerimde kim olsa aynı davranışı gösterirdi. İnsanlık adına takdir edilmek çok güzel bir duygu" dedi. (DHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.