TUROB, ITB Berlin 2011 Turizm Fuarı’na katılıyor...

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 9 ile 13 Mart tarihleri arasında, Almanya’da ITB Berlin 2011 Turizm Fuarı’na katılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUROB, ITB Berlin 2011 Turizm Fuarı’na katılıyor...
Dünyanın dört bir yanındaki turizm fuarlarına katılarak, İstanbul’u ve ülkemizi her platformda tanıtmaya devam eden TUROB, fuar sırasında standını ziyaret edenlere; İstanbul Guide, İstanbul CD ve üyelerinin sağladığı çeşitli promosyonel ürünleri verecektir.
Almanya, ülkemize en çok ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında, birinci sıradadır. Geçtiğimiz yıl, 4 milyon 385 bin Alman turist ülkemizi ziyaret etmiştir. Bu yıl da, Almanya’dan gelecek turist sayısının arttırılması hedeflenmektedir.

2011 dünya turizmine ilişkin önemli ipuçlarını alacağız

Fuar sırasında, uluslararası düzeyde çeşitli toplantılara katılacak olan TUROB Başkanı Timur Bayındır, dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm borsası olarak kabul edilen ITB Berlin Turizm Fuarı sırasında, ülkemiz ve dünya açısından, 2011 turizm sezonuna ilişkin önemli ipuçlarını alacaklarını belirtti.
Kültür ve Turizm Bakanlığı standında, aralarında TUROB’un da olduğu ülkemizden 110 katılımcının yer alacağını kaydeden Timur Bayındır, stantları gezecek konukların, Türkiye’nin tarihi, kültürel ve turistik bölgeleri hakkında daha detaylı bilgi alabilecek olmalarının yanı sıra, önemli turizm alanlarının 3 boyutlu filmlerinin izlenebilecek olmasının da çok etkileyici olacağını söyledi… 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.