Türkiye'nin turizm talebi yüksek...

Avrupa’nın en büyük dördüncü tatil operatörü olan Kuoni, Afrika’daki ayaklanmaların ve Japonya’daki afetlerin bu yılın turizm tahminlerini yapmayı zorlaştırdığını belirterek Türkiye için talebin yüksek olduğunu ifade etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye'nin turizm talebi yüksek...

Türkiye’nin turizm talebi yükseldi. Avrupa’nın en büyük dördüncü tatil operatörü olan Kuoni, Kuzey Afrika’daki politik ayaklanmaların ve Japonya’daki doğal afetlerin bu yılın turizm tahminlerini yapmayı zorlaştırdığı ifade ederek Türkiye için talebin yüksek olduğunu açıkladı.

 

Financial Times’a göre, Avrupa’nın en büyük dördüncü tatil operatörü olan Kuoni, Avrupa’dan Japonya’ya gidişlerin sınırlı olduğunu belirtirken Mısır’a erken tatil planı yapan müşterilerinin yaklaşık yarısının alternatif olarak İspanya’nın Kanarya adaları kabul ettiklerini açıkladı.

 

Kuoni Başkanı Peter Rothwell, Türkiye’ye yönelik turizm talebinin yüksek olduğuna işaret ederek Yunanistan’a yönelik de 2010 yılında düşük olan turizm talebinin politik ve işçi ayaklanmalarının zayıflamasıyla arttığını bildirdi. (ANKA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.