Türkiye, MITT Moskova'da rakipsiz...

Rusya ile karşılıklı olarak vizelerin kaldırıldığı gün kapılarını açan ve bu anlamda da ayrı bir özelliği olan MITT Moskova Turizm Fuarı, Türkiye'nin gövde gösterisine sahne oluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türkiye, MITT Moskova'da rakipsiz...

Dün kapılarını ziyaretçilerine açan fuar, Türkiye için çok büyük bir önem taşıyor. Bu yıl fuara katılan kamu kurumlarının ve özel sektörün dersini iyi çalışmış olduğu, standların cazibesi ve işlevselliğinden belli oluyor.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, bu yıl 90 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuara katılarak Türk standının açılışını yaptı. 16 – 19 Mart 2011 tarihleri arasında açık kalacak olan MITT Moskova Turizm Fuarı'na acentaları temsilen TÜRSAB II. Başkanı Talha Görgülü ve TÜRSAB Kurumsal Dış İlişkiler Bölümü'nden Burak Bölükbaşı, TÜRSAB standı ile katıldılar.

 

Dünyanın 7'inci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türk standının açılışını yaptıktan sonra fuar alanını gezdi.

 

Türkiye, MITT Moskova Fuarı’na Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 8 pavyonda toplam bin 254 metrekarelik standıyla yer alıyor. Türkiye’nin ikinci büyük pazarı olan Rusya’da düzenlenen ve 3 bini aşkın firmanın katıldığı fuarda, Türk standlarında destinasyon tanıtımına ağırlık veriliyor.

 

MITT Fuarı'nda, Rusların en çok tercih ettiği bölgeler ön plana çıkarılırken, Rusya'dan gelecek ziyaretçilere deniz, kum ve güneşin yanı sıra kültür, termal ve golf turizmini anlatan tanıtım programları da yoğun olarak kullanılıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.