Türk turiste Paskalya'da yarı fiyatına tatil…

Hıristiyanların en önemli dini bayramı olan paskalya, Türk tatilciye fırsat yaratıyor. Hıristiyanların en eski ve önemli dini bayramı olan paskalya haftası Türklere yaradı. Gelecek ay içerisinde başlayacak tatil döneminde Türkiye’ye Avrupalı turist getiren uçakların ülkelerine boş dönmemesi için uçaklardaki koltuklar indirimli fiyata satılmaya başlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türk turiste Paskalya'da yarı fiyatına tatil…

Ünsal EREKE

 

Hal böyle olunca seyahat acenteleri de Türk tatilciye yönelik neredeyse yarı fiyatına Paskalya turları hazırladılar. Bu yıl 23 Nisan haftasına denk gelecek paskalya haftası için yurtdışında fiyatlar 249 Euro’dan başlıyor.

 

İSPANYA VE İTALYA YOK SATIYOR...

 
Paskalya dönemi için şimdiden satışların başladığını ifade eden Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin, “Bu sene tatil biraz da 23 Nisan’la birleşti ve bilhassa İspanya ve İtalya uçakları neredeyse yok satıyor. İspanya’da özellikle Sevilla, Endülüs, Madrid ve ayrıca Porto- Lizbon turları en çok satılan ürünlerimiz. İtalya’da Roma uçakları da her zaman olduğu gibi paskalyada da çok yoğun talep görüyor” diye konuşuyor.
 
Her sene olduğu gibi bu uçaklarla o bölgelerden yoğun turist geldiği için bu uçakların ucuz tarafının Türk seyahat acentelerine kaldığını anlatan Tolga Tekin, “Tur  fiyatlarımız son derece uygun. 4 gecelik Madrid turumuzun fiyatı 249 Euro’dan başlıyor ve diğer turlarımızın fiyatları da genel olarak bu seviyelerde” diyor.  Prontotur Pazarlama Müdürü Sarp Özkar ise “249 Euro’dan başlayan fiyatlara 3 gece 4 gün oda kahvaltı konaklama, gidiş dönüş uçak bileti, transferler, şehir turu ve havalimanı vergileri, zorunlu seyahat sigortası da dahil. Ekstra olarak istenenler ise sadece vize, çıkış harcı, şehir turu haricinde ekstra turdan ibaret” diyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.