Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu başlıyor...

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği tarafından 2'nci kez düzenlenen "Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu", 11-13 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmde İnsan Kaynakları Gelişimi Sempozyumu başlıyor...

Akdeniz Üniversitesi ve İnsan Kaynakları Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve İnsan Kaynakları Yöneticileri Derneği olarak II’cisini gerçekleştirmeyi arzuladığımız sempozyum etkinliğimizi hayata geçirmenin heyecanı içerisindeyiz.

 
“Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nda 11-13 Mart 2010 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz II. TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI GELİŞİMİ SEMPOZYUMU’NA sizleri davet etmekten büyük mutluluk, onur ve heyecan duyuyoruz. Sizlerin değerli katılımları ile sempozyumun başarılı bir şekilde gerçekleşebileceğine inanıyoruz.

 

“Sempozyumun temel amacı, İnsan Kaynakları Yönetimi’nde ulusal ve uluslararası düzeydeki en son kurumsal gelişmelerin, uygulamaların ve değişen paradigmaların, akademik ve sektörel bazda irdelenmesi ve tartışılmasıdır. Böylece; araştırmacı, uzman, bilim insanı ve sektör uygulayıcılarının katılımlarıyla insan kaynakları sorunlarının tartışılmasına ve yeni önerilerin ortaya atılmasına olanak verilecektir. Hedefimiz ise, bu etkinliğimizi çağdaş ve bilimsel bakış açısıyla, giderek artan ilgi ve katkılarla, akademik etki gücünü çoğaltan geleneksel bir organizasyona dönüştürmektir." denildi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.