TUI, Antalya’daki pazar liderliğini büyütüyor...

Uzun yıllardır Turkiye’ye en çok turist tasiyan Avrupa’nın lider tur operatörü TUI, Antalya’daki pazar liderliğini daha da büyütüyor. 2009 yaz sezonunda Almanya’dan 285.000 yolcu TUI markalarıyla Antalya’ya seyahat ettiler. Bu rakam, Alman tur operatörleri pazarının yüzde 20’sine tekabül ediyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUI, Antalya’daki pazar liderliğini büyütüyor...
Türkiye tatillerine talep artışı 2010’da devam ediyor. TUI, büyüme stratejisine gelecek yaz da devam edecek ve bu destinasyon için uçak kapasitesini yüzde 20 artıracak. Yeni otel markalarının da dahil edilmesiyle, yatak sayısı da büyütüldü.
 
Türkiye, geçen yıla göre yüzde 2,5 büyüyen cirosuyla 2009 yaz sezonunun galibi olarak gelişti. Ülke, kış sezonunda da başarı rotasını devam ettiriyor ve güncel olarak cirosunu yüzde 5 artırıyor. Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesi Ürün Müdürlüğü yöneticisi Guido Wieling, “Türkiye, değişik taleplere cevap verebilen yüksek seviyede herşey dahil hizmeti ve modern oteller sunuyor. Tatilciler ayrıca birinci sınıf bir fiyat/hizmet oranından faydalanıyorlar.
 
TUI, yaz 2010’da aile ve ayrıcalıklı (eksklusif) otellere odaklanacak. Tatilciler, kataloglarda, Sensimar tatil otelleri zincirlerinin ve Avusturyalı ‘Blue Collection’ otel markasına ait yeni otelleri bulacaklar. İspanyol otel zinciri markası RIU da, 4 yıldızlı ‘RIU Kaya’ ve ‘RIU Kaya Belek’ otelleriyle ilk defa Türk pazarına girecek. TUI, 17 aile oteli için geçerli olan ve 99 Euro’dan başlayan ‘XXS Sabit Çocuk Fiyatları’ gibi aileler için cazip rezervasyon fırsatları sunuyor.
 
Rezervasyon imkanı ve bilgileri TUI levhası taşıyan bütün seyahat acentalarda ve www.tui.com sitesinde bulunuyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.