Torunlar, İstanbul'da otel yapıyor...

Torunlar GYO, Mahmutbey’de yer alan AVM, rezidans, ofis ve otel olarak tasarlanan karma kullanım projesi Mall of İstanbul için düğmeye bastı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Torunlar, İstanbul'da otel yapıyor...

Mall of İstanbul konsepti içinde dört kule olarak tasarlanan rezidansların satışını da başlatan Torunlar GYO, satışa çıkan 515 dairenin şu ana kadar 270’inin satışını gerçekleştirdi. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Torunlar GYO olarak 2014 yılının ilk çeyreğine kadar öngördüğümüz 700 milyon dolarlık yatırım planının ilk adımını ‘Mall of İstanbul’ projesi ile attık. 323 milyon dolar yatırımla hayata geçecek Mall of İstanbul, Torunlar GYO’nun da şimdiye kadar gerçekleştirdiği en büyük yatırım olacak” dedi.

En büyük projemiz...

Projeye çok büyük ilgi olduğunu açıklayan Torun, şöyle konuştu: “Projemiz Avrupa yakasının batısında kavşak noktasında. Başbakan’ın açıkladığı ‘İstanbul iki yarım ada bir adadan oluşan çılgın projesinin tam ada diye tarif edilen noktasındayız. Proje 4 yılda geliştirildi. Bizim için bir anlamda ustalık diyebileceğimiz bir proje. Arsa ile birlikte bu 700 milyon dolarlık bir yatırım. Türkiye’nin de karma proje olarak en büyük projelerinden birisi. Proje tamamlandığında toplam 10 bin kişilik insan potansiyeli olacak, AVM’lere günlük ortalama 50-60 bin ziyaretçi gelecek.”

Değerini bulamadı...

İstanbul’un dünya kenti olduğunu ancak dünya kenti olmanın değerini henüz bulmadığını anlatan Aziz Torun, “İstanbul bir finans merkezi, kültür, sanat merkezi, ticaret merkezi olmalı. Yapılacak bu tür projelerle İstanbul çok daha farklı bir noktaya gelecek. Şehrin batıya kayan büyümesi ile yeni kanalı, bölgeye, şehre, İstanbul’a Türkiye’ye değer katacak bir proje olarak görüyoruz. İstanbul için hayal edilen ama yapılamayan bir projenin hayata geçirilmesi” dedi. (Milliyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.