THY'nin dış hatlar CIP salonu yenileniyor...

Türk Hava Yolları’nın artan yolcu sayısı ve yükselen hizmet kalitesine paralel olarak dış hatlar cıp salonu kapasite ve hizmet kalitesini arttıracak yönde tadilata alınıyor. Bu sebeple dış hatlar CIP salonu 22.04.2011 tarihinden itibaren kapalı olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY'nin dış hatlar CIP salonu yenileniyor...

İstanbul Atatürk Havalimanı’nı transfer merkezi (hub) olarak seçen Türk Hava Yolları, 2010 yılında Atatürk Havalimanı’ndan 29.1 milyon yolcu taşıdı. Türk Hava Yolları’nın Star Alliance ittifakı ile yaptığı anlaşma da yolcu sayısının artmasına katkı sağladı.

Tadilat süresince Business Class yolcularımıza  Yapı Kredi Lounge ve önüne hazırlanan uydu salonda hizmet verilecek. Klasik ve modern çizgiler taşıyan sürpriz bir conseptte hazırlanacak olan yeni CIP salonunun, mevcut salonun 2 katı büyüklükte, 3000m2 alan üzerinde hizmet vermesi planlanıyor. Yeni CIP salonunun tadilatı ve  işletmesi Türk Hava Yolları’nın ortaklıklarından TURKISH DO&CO tarafından yapılacak.

Dış hatlar CIP salonunda Business Class yolcularının dışında,  Miles&Smiles (elite,elit plus) ve SAG(Star Alliance Gold) kart sahibi ve corparate teşvik programına sahip yolculara hizmet veriliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.