THY, konsolosluk gibi vize verecek...

THY'nin Konsolosluk gibi vize verebilmesi için, Dışişleri Bakanlığı ve THY yönetimi altyapı hazırlığı yapıyor. Dışişleri Bakanlığı ile THY'nin ortak çalışmasıyla bazı Afrika ülkelerinde vize işlemleri THY tarafından gerçekleştirilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY, konsolosluk gibi vize verecek...

Benzer bir uygulamayı Birleşik Arap Emirlikleri'ne uçacak yolcular için THY'nin yaptığını söyleyen Hamdi Topçu, “Önümüzdeki 2 yıl içinde Afrika'da bir çok yeni nokta açacağız. Ancak bir çok ülkenin Türkiye'de konsolosluğu yok. Vize alımında sıkıntı yaşanacak. Bu nedenle Dışişleri Bakanlığımız ile ortak çalışıyoruz. Onlar adına vize verebilecek bir alt yapı geliştiriyoruz '' dedi.

  

2012 Euroleage finalini İstanbul'a almak istiyoruz...

 

Hamdi Topçu, Avrupa basketbol ligi Euroleage'e 5 yıllığına sponsor olmalarının bilinirliğin artmasına önemli katkı sağladığına dikkat çekerek “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasını yaptık. Bu ligi takip edenler THY markası ile çok iyi örtüşüyor. Özellikle iş adamlarından yoğun talep var. 2012'de yapılacak Euroleage finalinin İstanbul'da gerçekleşmesi için yoğun lobi yapıyoruz '' dedi. Spordaki global sponsorlukları tamamladıklarını söyleyen Topçu, “Barcelona, Manchester United dünyanın

 

en önemli futbol takımları. Yenisini eklemeye gerek yok. Basketbolda Kobe Bryant ve Euroleague ile göz önündeyiz. Teniste ise Caroline Wozniacki var. Bunlar bilinirliğimize, tercihlere çok etki ediyor '' diye konuştu.  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.