THY'den, futbol romantiklerine belgesel...

Dünya genelindeki marka bilinirliliğini artırma çalışmalarında dünyanın önemli futbol klüpleri ile birlikte hareket eden Türk Hava Yolları bu kez futbol romantikleri için bir çalışma hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY'den, futbol romantiklerine belgesel...

Futbolseverlere sadece reklam filmleriyle ve sponsorluklarla değil, onların heyecanına ve hayallerine dokunan iletişim çalışmalarıyla ulaşan Türk Hava Yoları, F.C. Barcelona’nın efsane ismi Mr. Carles Rexach ile bir belgeselde biraraya geldi.

Türk Hava Yolları olarak bir parçası olmaktan gurur duyduğumuz F.C. Barcelona’nın felsefesini ve başarı hikayesini samimi bir dille anlatan ve izleyicilerle duygusal bir bağ kurmamıza olanak tanıyan çok özel kısa bir belgesel hazırladık. Bu belgeselle, F.C. Barcelona ve Türk Hava Yolları’nın sevenlerine ve futbola gönül veren herkese küçük bir hediye sunmak istedik.

F.C. Barcelona'nın son yıllarda oynadığı muhteşem futbol, aslında 30 yıl öncesine dayanan bir başarı hikâyesi. Bu başarının arkasında, küçük yaşta Barcelona'ya girerek, aynı takımda uzun yıllar futbol oynadıktan sonra, kariyerini Johan Cruyff'ün yardımcısı olarak sürdüren Mr. Carles Rexach var. Rexach’ın kendi sesinden dinleyeceğiniz bu hikâyeye aşağıdaki web adreslerimizden ulaşabilirsiniz.

Söz konusu belgesel bir reklam filmi olarak kullanılmayacak, sadece internet ortamında paylaşılacak ve önümüzdeki günlerde bazı televizyon kanallarında belgesel formatında yayınlanacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.