The Ritz-Carlton'da, açık hava Spa...

Yaz aylarında hizmete açılan The Ritz-Carlton Açık Hava Spa, misafirlerine yüz maskelerinden taze meyve bakımlarına, güneş öncesi bakımdan soğuk taş terapisine kadar birçok hizmet sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Ritz-Carlton'da, açık hava Spa...

Yaz mevsimi dinlenmenin, güneşin ve denizin tadını çıkarmanın, kendimizi “şımartmanın” habercisidir. The Ritz-Carlton Açık Hava Spa, Boğaz manzarası eşliğinde fitness programlarını uygulama imkanı da sunuyor. 

Yaz mevsiminde kapalı mekanlarda spor yapmak ya da bakımınızı yaptırmak istemiyorsanız The Ritz-Carlton Açık Hava Spa, size birçok alternatif sunuyor. Sırt Bakımı, Göz Bakımı, Dinlendirici Ayak Bakımı, Soğuk Taş Terapisi gibi birçok hizmeti otelin açık hava spa’sında bulabilirsiniz.

Taze Meyve Bakımları, şeker ve baldan oluşan doğal peeling’in ardından uygulanacak doğal meyve özleri ile cildinizin daha parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Soğuk volkanik taşlarla yapılan Soğuk Taş Terapisi ise sıcak yaz günlerinde hem vücuttaki ısıyı dengelemeye hem de ciltteki hücreleri canlandırmaya destek oluyor. Bu bakım lavanta kokulu soğuk havluların uygulanması ile yapılan bir masajla sona ererek stresten ve negatif enerjiden arınmanızı sağlıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.