The Marmara Şişli’den, Fındıkkıran’a özel konaklama paketi...

Bir dünya klasiği olan “Fındıkkıran”ı yeniden tasarlayan Dalian Akrobasi Grubu, Çaykovski’nin etkileyici eserleri ile romantik bir yolculuğa davet ediyor. Sanatçıların konaklamak için tercih ettiği The Marmara Şişli, seyircilere özel konaklama paketi hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara Şişli’den, Fındıkkıran’a özel konaklama paketi...

Çaykovski’nin ölümsüz eseri Fındıkkıran, İstanbul’da sanatseverlerle buluşuyor. Eseri sahneleyen sanatçılar The Marmara Şişli’yi tercih etti. Zengin bir repertuara sahip olan Dalian Akrobasi Topluluğu, dünyanın dört bir yanından katılan 500 kişilik bir kadro ile 60’tan fazla ülkede sahne aldı. Topluluk, en bilinen peri masallarından biri olan “Fındıkkıran”ı, Çaykovski’nin yaklaşık bir asır kadar önce yarattığı beste eşliğinde eşsiz bir atmosferde seyirciye sunuyor.

 

Akrobatik Fındıkkıran’a Özel Konaklama Paketi...

 

Dalian Akrobasi Topluluğu’nu ağırlayan The Marmara Şişli, sanatseverler için özel bir konaklama paketi hazırladı. 25 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında geçerli olan Akrobatik Fındıkkıran konaklama paketi, açık büfe kahvaltı ve KDV dâhil 140 Euro. Yiyecek, içecek servislerinde yüzde 10 indirim, ücretsiz kablolu-kablosuz internet servisi, odalarda çay-kahve servisi, GYM ve otopark hizmeti, paket ile birlikte sunulan diğer fırsatlar arasında yer alıyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.