The Marmara Pera’dan, iş kadınlarını şımartan teklif...

Kültür ve sanata ev sahipliği yapan The Marmara Pera, sadece iş kadınlarına özel bir konaklama paketi hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara Pera’dan, iş kadınlarını şımartan teklif...

The Marmara Pera, iş seyahatlerini keyifli bir anıya dönüştürmek hedefiyle iş kadınlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan, masajdan süte kadar şımartan alternatifler sunuyor.

 

The Marmara Pera, iş seyahatlerini hafta sonuyla birleştirmek isteyen iş kadınlarına yüzde 50 indirim, ikinci kişi farkı almadan konaklama imkânı sunuyor.  İş ve gece hayatına ev sahipliği yapan The Marmara Pera, güvenli ve üstün hizmet kalitesi ile misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil yaşatıyor. The Marmara Pera’nın yenilenen odalarında sizleri bekleyen fırsatlar; ücretsiz hızlı internet, odada rahatlatıcı bitki çayları, odada ütü ve ütü masası, ücretsiz gömlek ve takım elbise kuru temizleme imkânı, odada IHOME.

 

Önce Masaj, Sonra Ilık Süt...

 

Yoğun geçen iş seyahatinin ardından sizi keyifli bir hafta sonu bekliyor. Tüm gün topuklu ayakkabı içinde yorulan ayaklarınızı şımartma vakti geldi. The Marmara Pera’nın iş kadınlarına özel hazırladığı konaklama paketinde akşam odanızda sıcak taşlı ayak masaj aleti ile dinlenme ve ardından uykuya rahatça dalmanız için ılık süt servisi yapılıyor. İş kadınları için hazırlanan konaklama paketi yıl sonuna kadar geçerli olacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.