Tek projede hem tatil köyü, hem konut...

Kayseri’deki çalışmalarından sonra Alanya’ya yönelen Cebeci İnşaat, buradaki 23’üncü çalışmasında 607 konutluk bir proje geliştirdi. Ahmet Cebeci, bu projede konut bölümünün dışında oldukça donanımlı bir de tatil köyünün olacağını ifade etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tek projede hem tatil köyü, hem konut...

10 yıl boyunca İç Anadolu’da Kayseri’de 500 konut üretimi yaptıktan sonra rotasını güneyde Alanya’ya kırarak burada 20 yılda 1.500 konut üreten Cebeci İnşaat, şimdi yine aynı bölgede yeni bir projenin temelini attı. Alanya Mahmutlar bölgesinde gerçekleştireceği 23’üncü proje için çalışmalara Ocak 2011 tarihinde başlayan firma, 607 konutluk Azura Park’ta  yüzde 15 oranında ilerledi.

Son projeyle bölgedeki konut sayısını 2 bin 100’e taşıyacaklarını belirten Cebeci İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Cebeci, 26 bin metrekarede 100 bin metrekarelik inşaat olarak tasarladıkları projenin 60 milyon TL’lik bir yatırım bedeline sahip olduğunu söyledi. 607 konut olarak planladıkları projenin satışında yüzde 30’luk satış hacmine ulaştıklarını kaydeden Cebeci, teslimini altı ay önceledikleri projenin tamamlanma tarihi olarak 2012 yazını gösterdi.

Kiralama sistemi...

Cebeci,  projede konutların kullanılmadığı zamanlarda kiraya verilebilecek bir sistem de kurduklarını vurguladı. Kiralama döneminde yaşamı sürdürenlerin tüm isteklerini karşılayacak bir yapı geliştirdiklerinin de altını çizen Cebeci, temizliğin yanı sıra buzdolabına yiyecek servisi gibi ihtiyaçları da karşılayacaklarını belirtti. Cebeci, “Buna beş yıldızlı otellerin işletme mantığı diyebiliriz” dedi.

GÜNEŞLENME İÇİN HAVUZ İÇİ ADACIK...

Azura Park’ın tatil köyü ve sosyal donatı bölümü ise oldukça kapsamlı bir şekilde yapılandırıldı. Projede aqua park, su kaydırakları, olimpik açık yüzme havuzları ve kapalı (ısıtmalı yüzme) havuzları, çocuk havuzları, havuzdan çıkmadan havuzun içinde yer alan küçük adacıklarda güneşlenme alanları gibi birçok oyun ve sosyal tesisi kuruldu. Kurulan özel plaj bu yöndeki bir diğer sistem. Bu arada Azura Park’ta fitness, aerobik, basketbol, beach voleybol, su sporları gibi geniş bir yapının yanı sıra mağazalar ve VIP restoranlar da yer alacak. (Hürriyet Emlak)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.