SunExpress CEO’su Max Kownatzki: Türkiye rakipsiz bir pazar

SunExpress CEO’su Max Kownatzki, Almanya’da düzenlenen turizm sektörünün önde gelen etkinliklerinden fvw | TravelTalk Kongress 2024’te, Türkiye’nin global turizm sektöründeki önemine dair değerlendirmelerde bulundu.

20/09/2024 22:28
SunExpress CEO’su Max Kownatzki: Türkiye rakipsiz bir pazar

SunExpress CEO’su Max Kownatzki’nin fvw | TravelTalk Kongress 2024 kapsamında gerçekleştirilen Türkiye panelinde yaptığı açıklamalardan konu başlıkları:

"Türkiye, turizmde sunduğu yüksek değerin yanı sıra kültür, spor ve gastronomi alanlarında sunulan çeşitlilik açısından da rakipsiz olmaya devam ediyor" diyen Max Kownatzki, sözlerini şöyle sürdürdü: "FTI Touristik'in iflasının Türkiye pazarı üzerinde bir etkisini hissetmedik. Aksine, Türkiye, uzun yıllardan beri istikrarlı bir şekilde büyüyen bir pazar olarak öne çıkıyor.

"Almanya'daki bazı havalimanlarından Antalya'ya günde yedi sefer düzenliyoruz"

SunExpress olarak gücümüzü Türk-Alman kültürünün etkileşiminden doğan kurumsal ruhumuzdan alıyoruz. Bu etkileşim, önümüzdeki 10 yıl içinde filomuzu ikiye katlayarak olağanüstü bir büyüme gösterebilmemizi mümkün kılıyor. SunExpress'in büyümesinin itici güçlerinden biri frekans artışları. Örneğin, Almanya'daki bazı havalimanlarından Antalya'ya günde yedi sefer düzenliyoruz.

Hayata geçirdiğimiz yenilikler ve inovatif iş birlikleri de büyümemizi destekliyor. AirCairo Airlines ve South African Airways ile yaptığımız iş birliği modelleri bunun en güzel örnekleri."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.