Skal Marmara'dan, orman projesi...

Skal Marmara International Kulübü'nün aylık geleneksel yemekli toplantısını The Greenpark Hotel Pendik'in evsahipliğinde gerçekleşti. Yemeğe Skal Marmara üyeleri geniş bir katılımla eşlik ederken araştırmacı gazeteci Kadir Çelik de davetli konuşmacı olarak katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Skal Marmara'dan, orman projesi...

Skal Marmara Başkanı Ferzan Kırhan, genel kuruldan itibaren geçen bir aylık sürede yapılan  çalışmaları değerlendirdi. Kırhan, çok yakında Skal Marmara Ormanı'nı kurmak üzere olduklarını, çalışmaların son aşamasına gelindiğini ve bunu en kısa sürede duyuracaklarını belirtti. 

 
Ayrıca Skal Int Marmara Kulübü ve Okan Üniversitesi, Turizm Bölüm Başkanlığı  işbirliğiyle Avrupa Fonundan elde edilecek fon ile Avrupa ve Türkiyede Engelliler Turizm eğitiminin iyileştirilmesi amaçlı ile bir projeye  başvurulduğunu ve onay beklendiğini Başkan Kırhan açıkladı.
 
Bu yıl 71'incisi  Sydney'de düzenlenen Dünya Kongresi'ne Marmara Kulübü adına katılan Başkan Ferzan Kırhan, 2011 Dünya  Konsül toplantısının Türkiye'de Skal Int Marmara Kulübü evsahipliğinde  yapılması için , yapmış oldukları tanıtım ve sunumlar ile 6 ülke içinde, yapılan oylamada 2.ci olduklarını yineledi.
 
Başkan Kırhan, "Ocak ayı içinde Skal Int Marmara Kulübünün daveti üzerine gelen  Kardeş Kulüb Belçikanın Brugge Kulübü Ann Lootens'ında desteği ile önümüzdeki sene tekrar söz konusu toplantıya aday olmak ve toplantının İstanbul da yapılması için Marmara Kulübü olarak elimizden  geleni yapacağız" diye konuştu.

 

Skal Marmara Kulübü Protokol, Halkla İlişkiler ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jale Kibritçioğlu, kurmuş olduğu alt komisyonda ByOtell Halkla İlişkiler Müdürü Gökçe Gönenç Sevim ve Gimm İstanbul'un katkısıyla Skal Marmara Kulübü'ne yepyeni bir web sayfası kazandırdılar. Sunumu yapan Gökçe Gönenç Sevim, site hakkında şu bilgileri verdi.

www.skalmarmara.com adresinden hizmet veren  sitede Skal Int Marmara haberleri, Sosyal Faaliyetleri, Projeleri, klüpten ve üyelerden duyurular bölümü, basın haberleri, her organizasyona ait foto galerisi, dünya ve Türkiye’den haberler, hava durumu, Skal hakkında her türlü bilgi, Federasyon Kurumu, Uluslararası Kurum Bilgi, Kimlik &  üyelik v.s bilgiler ile sosyal paylaşım sitelerine  ulaşım gibi  sitenin çok detayı kapsadığını  açıkladı, üyelerden büyük alkış aldı.

 
Başkan Ferzan Kırhan'ın konuşmasının ardından araştırmacı gazeteci  Kadir Çelik, hizmet sektöründe iletişimin, satış ve pazarlamadaki  önemine dikkat çekti. Üyelerle söyleşide bulundu. Bu davetin bir hatırası olarak Skal Int Marmara Kulübü'nün simgesi Kristal Yunuslar, Kadir Çelik’e hediye edildi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.