Sinan Vardar'a 'Yılın Turizmcisi' ödülü...

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) 12.Yaza Merhaba Şenlikleri’nin ikinci gününde yer alan spor konulu söyleşiye Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar ve Zaman Online Spor Yazarı Atıf Keçeci katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sinan Vardar'a 'Yılın Turizmcisi' ödülü...
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin idari ve akademik kadro ile öğrencileri arasında yaptığı anket sonucuna göre ‘Yılın Turizimcisi’ ödülünü alan Sinan Vardar konuşmasında, “Ben hem sporcu hem de turizimciyim. Türkiye turizm alanında çok iyi yerlere gelecek. Dünya Bankası’nın desteğiyle Antalya’nın Kemer ilçesinde yeni bir yapılanma gerçekleşti. Dünyaca ünlü turizm merkezi haline geldi” dedi.
Dünyanın birçok yerinde turizm alanında çalışmalar gerçekleştiğini, tur operatörlüğü yoluyla ülkelere turist getirildiğini belirten Vardar, Rusya’da 45 tur operatörünün olduğunu, Türkiye’de de Orta Doğu ülkelerinden gelecek turistlere bağlı olarak turizmin daha iyi yerlere geleceğini dile getirdi.

Söyleşinin diğer konuğu Zaman Online’nın Spor Yazarı Atıf Keçeci ise konuşmasında, “Ben zor koşullarda üniversite okudum.Geceleri derslere gittim ama şimdiki jenerasyonun  böyle sıkıntıları yok.Geleceğiniz sizler için daha açık” dedi.

Futbolun yaşamı üzerindeki etkilerinden bahseden Keçeci, kendisinin döneminde sporun çok fakir olduğunu, şimdi ise ticari bir işletme haline geldiğini belirtti. Avrupa’da futbol sisteminin oluşturulmasında öncelikle futbol menejerlerinin ihtisas yapmış olması gerektiğini ancak, Türkiye’de bu çalışmanın yer almadığından bilinçli bir alt yapı da oluşturulamadığının altını çizdi.

Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar ve Zaman Online Spor Yazarı Atıf Keçeci söyleşinin sonunda UKÜ’ye yeniden geleceklerini ve gördükleri ilgi karşısında çok memnun olduklarını dile getirdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.