Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de havuz keyfi...

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, günlük hayatın stresi ve yoğun iş temposundan uzaklaşmak isteyenlerin en popüler kaçış mekanlarından biri olmaya devam ediyor. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, sadece konaklayacağınız bir hotel değil, kusursuz bir yaşam alanı yaratan konseptiyle, şehir otelleri arasında ön plana çıkıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel'de havuz keyfi...

Misafirlerine resort konforu sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel yaz sezonu dışında kış sezonunda da Kapalı Havuz hizmeti ile konuklarının günün stres ve yorgunluğunu atmalarına yardımcı oluyor. Uzak Doğu, Osmanlı ve Avrupai çizgileri ile harmanlanmış bir concepte sahip olan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in deniz manzaralı kapalı havuzu haftanın 7 günü sabah saat 06:45 den akşam saat 22.30’a kadar konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Kapalı havuzun ardından jakuzi hizmeti ile konuklar yorgunluklarını tamamen atabiliyor. Çocuklu aileleri de düşünen Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, çocukların da eğlenebileceği kapalı çocuk havuzu hizmeti veriyor. Sheraton İstanbul Ataköy Hotel ‘in Kapalı Havuzunda su sıcaklığı 26 derece ısıda tutuluyor ve ayrıca klimalı ısıtma sistemi kullanılarak konuklarına kışın soğukluğu hissettirilmiyor. En önemli noktalardan biri olan havuz temizliği günlük olarak hem otomatik hem manuel sistemle yürütülüyor.

En küçük detayın düşünüldüğü havuzda ister şezlonglarda rahatça uzanıp dinlenebilir, ister duş alabilir isterseniz havuz etrafında yemek keyfi yapabilirsiniz. Ayrıca konukların havlu, bornoz gibi ihtiyaçları da otel tarafından karşılanıyor. Kapalı Havuz hizmetinin fiyatı haftaiçi 70TL, haftasonları 100TL olan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel de üyelik sistemi de bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.