Select Maris, D Hotel oldu...

ITB Turizm Fuarı'na bağımsız ve göze hitap eden bir stand ile katılan D Hotel, profesyonellerin ve tatilcilerin ilgi odağı oldu. Önceki ismi Select Maris olan D Hotel, 12 yaş altı çocukların kabul edilmediği yalnızca yetişkinlere hizmet eden bir tarz sunacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Select Maris, D Hotel oldu...

ITB Turizm Fuarı'nda otelin yeni yapılanması, konsept değişikliği ve bölge adına turizm beklentilerini görüştüğümüz D Hotel Genel Müdürü Alexander Regelmann, önceki ismi Select Maris olan D Hotel isminin yeni bir yapılanmadan ötürü değiştiğini söyledi. Regelmann, "Otelimiz bundan sonra bölgede BB (Oda+Kahvaltı) şeklinde hizmet sunacaktır, akıllı otel odası sistemiyle, yeni ve ayrıcalıklı beach clubü, ice barıyla ses getirecek yeniliklere imza atılıyor" dedi.

 
276 olan oda sayısını yapılan değişikliklerle 200 odaya dönüştüren D Hotel, bir İngiliz firması tarafından renove edildi. Görenlerin çok keyif alacağı bir tarz yarattıklarını ifade eden  Regelmann, Doğuş Grubu'nun kendi içindeki yapılanmasının, marina, otel ve diğer işletmelerde de değiştiğini açıkladı.
 
Otelde tarz değişikliğinden ötürü 2011 yılının kendileri için farklı bir olacağını belirten D Hotel Genel Müdürü Alexander Regelmann, 12 yaş altı çocukların kabul edilmediği yalnızca yetişkinlere hizmet eden bir tarz sunacaklarını ve 12 ay hizmet vermeyi planladıklarını, ancak ilk yıl operasyonun o kadar da kolay olmayacağını söyledi.
 
Pazar dağılımı konusunda oldukça hassas davrandıklarını, misafirlerine birbirinden rahatsız olmadan huzurlu bir tatil ortamı sunduklarını D Hotel'in Marmaris için olduğu kadar Türk turizmi için de önemli olduğunu söyleyen Regelmann, personel eğitimine ve personel sosyal koşullarına misafirlerinden fazla önem verdiklerini belirtti.

2011 yılı ortalarında yeni konsepti ile hizmet vermeye başlayacak olan D Hotel, Marmaris - Datça yolunda yeşil ile mavinin buluştuğu Hisarönü Körfezi'nde yer alıyor. (aktüelmarmaris) 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.