Şaban Ali Yaşaroğlu, İTÜ'den ayrıldı...

İTÜ Vakfı bünyesinde 20 yıldır görev yapan, turizm sektörüne yüzlerce kalifiyeli eleman yetiştiren Şaban Ali Yaşaroğlu görevinden istifa etti. Şaban Ali Yaşaroğlu'nun, bugün yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle:

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Şaban Ali Yaşaroğlu, İTÜ'den ayrıldı...

AÇIK  TEŞEKKÜR
İTÜ Vakfı  bünyesinde 20 yıldan bu yana hizmette bulunduğum süre boyunca
desteklerini  esirgemeyen geçmiş yıllardaki saygıdeğer rektörlerim, eski vakıf
başkanlarım  ve yönetim  kurulu  üyelerine. 

Son sene ücret  almaksızın  haftada bir günlerini turizm öğrencilerine ayıran sektörümüzün  deneyimli, tüm fedakar öğretmen  arkadaşlarımıza ve meslektaşlarıma,
eğitim amaçlı  gezilerimizde öğrencilerimizi  cömert ikramları ile ağırlayıp, bilgilendiren, değerli  vakitlerini  ayıran, tüm  otel, müze, fuar, seyahat  acentaları ve  uluslararası  crouse  gemi  yöneticilerine, konferans ve paneller dizimize  katılarak, öğrencilerimizin eğitimlerine çok yararlı katkılar sağlayan, her biri kendi çizgisinin duayeni  değerli  konuşmacılarımıza.

Öğrencilerimizin zorunlu  yıllık  stajlarında  bize kapılarını açan turistik otel, seyahat acentaları, uçak  şirket  yöneticileri ve bu yıl itibari ile bize staj  imkanı sağlama sözü veren  uluslararası  crouse gemi şirketlerine.
Okulumuzun kuruluş  aşamasında donanım eksiklerimizin tamamlanmasına  destek
veren firmalara, her yıl  öğrencilerimizin  mezuniyet  törenlerinde davetlilerimize  ikramlarda bulunan  ve bize  destek  sağlayan şirketlere.

Dereceye giren öğrencilerimizi çeşitli  hediyeleri ile onore eden sektörün tüm
tüzel ve  özel kuruluşlarına, okulumuzun  etkinliklerini  kamu  oyuna  tanıtmakta ve her türlü desteklerini bizden esirgemeyen gazete, dergi  ve  televizyonların  değerli  temsilcilerine, yazarlarına, vakfımızın basın dairesi yönetici ve mensuplarına.

Öğrencilerimizin araştırma  yapabilmeleri ve meslek gelişimlerini sağlamak
amacıyla  kurduğumuz  kütüphanemize  kitap bağışında  bulunan eğitime  katkı
gönüllülerine, Her dönem  kesintisiz  olarak, ihtiyac sahibi 3-4 öğrencimizintüm okul giderlerini üstlenerekokumasını sağlayan, Galata  Rotary  Kulübü dönem başkanları ve
yönetim  kurulu  üyelerine.
Okulumuzun eğitim kalitesi ve kadrosuna  güvenleri  nedeniyle “Avrupa  Birliği Projesi“ kapsamında ihtiyaç  sahibi 40 kız evladımızı  bize  gönderip, turizmde meslek sahibi  olmalarını sağlayan Çağdaş  Yaşamı Destekleme Derneği  kurucusu merhum  Prof. Dr. Türkan  Saylan‘a ve yönetim  kurulu  üyelerine.

İTÜ Vakfı Eğitim Tesisleri ve İTÜ Vakfı Konukevinde görev yapmış ve yapmakta
olan  tüm  çalışma  arkadaşlarıma, öğretirken  öğrendiğimiz ve başarıları ile her zaman  gurur duyduğumuz, sayıları 900'ü bulan halen gerek yurtiçi, gerekse  yurtdışında  görev alan mezunumuz  sevgili öğrencilerimiz ve onların nezdinde  bize  güven ve desteklerinden  dolayı velilerimize teşekkürlerimi ve şükran duygularımı ifade  etmeyi bir borç bilirim.

21 .01.2011 itibari ile İTÜ Vakfı Turizm  Okulu ve  Konukevi  Müdürlüğü
görevimden, yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda  ayrılmış
bulunmaktayım.
Tüm  dost  ve  sevenlerimesaygıyla  bildiriyorum.

Şaban Ali  Yaşaroğlu
0535 571 40 78
[email protected]

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.