Romantik Balayı Adresi, The Marmara Bodrum...

Dünyanın en seçkin otellerine verilen “Five Star Diamond Award” ödülüne sahip, dünyanın en iyi butik otellerinden biri olarak tanınan The Marmara Bodrum, balayı çiftlerine romantik bir tatil sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Romantik Balayı Adresi, The Marmara Bodrum...

Çiftlerin beklentileri doğrultusunda dünya trendlerini uygulayarak özel düğünlere imza atan The Marmara Bodrum, romantik balayının bir numaralı adresi oldu.

 

Nisan – 31 aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olan Balayı Paketi, özel süslenen odalarda en az  3 gece 4 gün oda-kahvaltı konaklama kişi başı 849  TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. İlk gece Tuti Restoran mönüsünden çiftlere limitli yerli içki ile özel akşam yemeği, ilk sabah odaya özel kahvaltı servisi ve özel kırmızı şarap, çikolatalı çilek ikramı yapılıyor.

 

VİP Havalimanı Transferi...

 

Çiftlere özel senkronize 30 dakika masajın sunulduğu pakettin diğer avantajları ise şöyle; vip havalimanı transferi, ekstra harcamalarda yüzde 15 indirim, müsaitlik durumunda bir üst kategori odaya geçiş ya da erken giriş (10:00) geç çıkış (16:00)  imkanı, The Marmara Bodrum gym ücretsiz kullanım ve ücretsiz kablosuz internet.

 

Düğün  Eğlencesi Havuzda Devam Eder..

 

Servisi ve mutfağıyla düğünler için ideal bir mekân olan The Marmara Bodrum’un düğün paketinde, The Marmara Tuti Light House’un Bodrum Kalesi’ni ve Kos Adası’nı panoramik seyredebileceğiniz manzarası ile gün batımında bir saat süren nikah kokteyli de yer alıyor.

 
Çiftlerin ve konukların tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde planlanan The Marmara Bodrum, düğün paketinde yer alan hizmetler; özel araç ile havalimanı-otel transferi, çifte özel hazırlanan balayı odasında bir gece konaklama, kuaför hizmeti, davetli anı defteri ve karşılama servisi, masa ve sandalye süslemesi, havuz başında özel sunumlu düğün yemeği, dj performansı veya canlı müzik, fotoğraf ve video çekimi, düğün pastası, pasta kesiminde şampanya sunumu, havai fişek gösterisi.  Bodrum  düğünlerinde gece gelinlik ve damatlık yerine beyaz bikini ve mayo ile havuz içinde devam eder.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.