Rixos, düğün paketleriyle öne çıkacak...

Lüks otel zinciri Rixos, eğlence konseptini yenilerken, düğün paketleriyle öne çıkacak. 10’uncu yılını kutlayan otel zincirinin, Türkiye, Kazakistan, Hırvatistan, Ukrayna ve Libya’da açılacaklarla beraber yedisi resort, altısı şehir oteli olmak üzere toplam 14 oteli bulunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Rixos, düğün paketleriyle öne çıkacak...

Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, 2011 yılı yaz sezonunda her şey dahil sisteminden vazgeçerek ‘özelleştirilmiş hizmet’ vermeye başladıklarını söyledi. Lüks konseptinde öne çıkmak istediklerini belirten Erel, kişi başı 140 dolardan başlayan düğün paketleriyle Türk ve özellikle Türkiye’de düğün yapmaya istekli İranlı ve Kazak çiftleri hedeflediklerini dile getirdi. Erel, her şey dahil sisteminde bazı pazarlarda doyuma ulaşıldığını düşündüklerini de dile getirerek, şunları söyledi: “Otelimizin olduğu her yerde lüks konseptini yeniden konumlandırmak istiyoruz. Gelir düzeyi yüksek kesim zaten Bodrum’a geliyordu. Bodrum Premium Rixos’da oda sayısını da azaltarak yeni bir konsepte geçerek özelleştirilmiş hizmet vermeye başladık.”

 

Evlilik teklifi paketi...

 

Bodrum’da evlilik teklifi paketi de hazırladıklarını belirten Erel, şunları anlattı: “Kişiye özel hizmet vermek için farklı ve inovatif özel paketler hazırladık. Balayı yanında evlilik teklifi paketimiz de var. Bu paketle Bodrum’daki otelin yanında bulunan Rixos adasında düğün hizmeti de var. Fiyatı 140 dolardan başlıyor, 380 dolara çıkıyor.”

 

İstanbul’a üç büyük projeyle giriyor

 

BAŞAK Erel, İstanbul’a üç projeyle girdiklerini söyleyerek, şu bilgileri verdi: “İstanbul’da şehir otelciliğine girdik. Sadece resort anlamında yatırım yapmıyoruz. İstanbul’da sezon sonuna doğru Pera’da ilk otelimizi Royal Otel’i açıyoruz. 1872’de İstanbul’da kurulan bu otelin restorasyon işlerini tamamlıyoruz. İstanbul’daki diğer bir projemiz ise Ofton ile Taksim’de yaptığımız suit projesi. Bunlara ek olarak Bomonti’de de bir yatırımımız var. Üç büyük projeyle İstanbul’a giriyoruz.” (Hanife Baş-Hürriyet)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.