Renaissance Polat İstanbul Hotel'de, herşey yeşil için...

Çevre konusunda birbirinden güzel ve önemli çalışmalar yapan Renaissance Polat İstanbul Hotel’in Çevre Komitesi’nde yönetim değişikliği oldu. 2008 yılından itibaren Çevre Başkanlığı’nı görevini yürüten Ahmet Öztürk yerine Faysal Köksal yeni başkan oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Renaissance Polat İstanbul Hotel'de, herşey yeşil için...

2010 senesi içinde; “co-generation” projesi ile kendi elektriğini ve sıcak suyunu üreten otel, elektrik enerjisini şebekeden çekmediği ve doğalgaz santrali ile elektrik elde edildiği için doğaya daha az zarar verdi. Bu büyük projenin yanısıra birçok sivil toplum kuruluşu ile iş birliği yaparak denizlerin temizlenmesi, engelliler için tekerlekli sandalye yardımı, atık kağıtların değerlendirilmesi ile ilgili birçok önemli projeye imza attılar.

 
Son olarak tamamen geri döüşümlü atıklardan oluşan bir karakter yaratıp otel çalışanlarının dinlenme alanlarında sergilemeye başladılar, komitenin bu projedeki amacı çalışanlarına geri dönüşümlü atıklar hakkında bilgi verip, evlerinden de kullandıkları atıkları getirmelerini sağlayıp ilgili kuruluşlara iletmek. Renaissance Polat İstanbul Hotel Çevre Komitesi 2011 yılında da önemli projelere imza atmayı planlıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.