Piriveta'ya üye ol, fırsatları yakala...

Türkiye'nin ilk üyelere özel indirimli turizm fırsatları kulübü, TÜRSAB – Türkiye Seyahat Acentaları Birliği üyesi Piriveta, Türkiye'den ve tüm dünyadan cazip tatil olanaklarını çok özel indirimlerle üyelerine sunmaktadır.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Piriveta'ya üye ol, fırsatları yakala...
Seçkin otellerde konaklama olanakları, yurtiçi ve yurtdışı turlar, otel fasiliteleri ile daha pek çok fırsat yalnızca Piriveta üyelerine özel indirimli fiyatlarla yayınlanır.
Söz konusu fırsatlardan yalnızca Piriveta üyeleri yararlanabilmekte olup Piriveta'ya üye olmak ücretsizdir. Piriveta'nın sunduğu fırsatlar web sitesi üzerinden ve üyelere gönderilen e-postalar aracılığıyla ayrıca sosyal medya kanalı ile duyurulur.

Gün geçtikçe sayısı giderek artan üyeleri ile Türkiye’nin ilk üyelerine özel tatil olanakları sunan sitesi Piriveta, kaliteli ve dürüst hizmet anlayışı ile sektörün öncüsü konumunda her geçen gün turizm sektörü içinde ivme kazanarak büyümektedir.
Piriveta birinci sınıf işletmelerle işbirliği yaparak hem işletmelere masrafsız reklam olanağı yaratır hem de binlerce istekli müşteriyi işletmeler ile buluşturur. Böylelikle dinamik bir e-ticaret deneyimi sağlamış olur.
Bu doğrultuda, seyahat planınızı yapmadan önce eğlencenin, kaliteli hizmetin ve tatilin doğru adresi Piriveta’yı mutlaka ziyaret etmenizi öneririz.
Eğlenmeyi öğret hayata!.
www.piriveta.com

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.