Pedallar turizm için dönüyor...

47. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun düzenlendiği güzergahtaki turistik tesislere, dünyanın birçok yerinden rezervasyon yapılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Pedallar turizm için dönüyor...

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Şeref Karakan, 'Ülkemize gelen ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,2 artmış durumda' diyerek, şöyle konuştu: Bisiklet turu kapsamında yapılan çekimler sayesinde Bodrum, Marmaris, Pamukkale, Fethiye, Finike, Tekirova, Manavgat, Side, Alanya dünya çapında tanıtılıyor. Bu turla Türkiye'nin turizm pastasından aldığı payı daha da artıracağına ve zenginliklerini daha çok kişiye duyuracağına inanıyorum.

Türkiye afişine Alman övgüsü...

Almanya'daki iletişim ve medya sektörünün en önemli dergilerinden biri olan W&V (Werben und verkaufen) dergisi Türkiye'nin 'Hiç Bitmeyen Masal' sloganlı dış tanıtım kampanyasındaki Kapadokya motifli afişini 'çok etkili' olarak değerlendirdi. Haftalık tirajı ortalama 31 bine ulaşan derginin mart sayısında yapmış olduğu kapsamlı araştırma sonucunda Kapadokya temasının kullanıldığı Türkiye tanıtım afişi ikinci sırada yer aldı. Dergi, Türkiye'nin afişine ikincilik ödülünü ve başarı sıralamasını; 120 kişiye, 16 farklı reklam afişi göstererek beğenilme ve akılda kalma oranlarına göre belirledi.  (ANKA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.