Pasaport arası 'Shopping Fest'..

Turist pasaportunun arasına ‘Shopping Fest’ rehberi girecek. Hayali uzun yıllar kurulan, İstanbul Shopping Fest (ISF- İstanbul Alışveriş Festivali) bu akşam İstinyePark ve Torium’da gong sesinin duyulmasıyla başlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Pasaport arası 'Shopping Fest'..

Yüzde 30’a varan indirimlerin uygulanacağı alışveriş festivalinin karnaval havasında geçmesi bekleniyor. İstanbul Emniyet’i de festivale gönüllü destek veriyor. Havalimanlarındaki pasaport kontrol polisleri, turistlerin pasaportlarına festival tanıtım broşürü koyacak. 18 Mart-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve 40 gün 40 gecelik ISF’nin Nevruz, Paskalya ve Hamursuz bayramlarını kapsadığını hatırlatan Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet T. Nane, “İstanbul çok güzel şehir ve biz boynuna bir gerdanlık takıyoruz. Bu öyle bir mücevher ki Kaşıkçı Elması’ndan bile daha değerli” dedi.

 

3 Milyar Dolarlık ticaret...

 

40 milyon liraya mal olan festivalin gıda ve konaklama dışında 3 milyar dolarlık bir ticaret hacmi oluşturması bekleniyor. Proje süresince AVM’ler gece saat 23.00’e kadar açık kalacak. Cumartesi günü İstanbul’un iki yakasında birer AVM nöbetçi seçilecek ve gece saat 2’ye kadar hizmet verecek. Ekonomi Gazetecileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen İstanbul Shopping Fest Eş Başkanları AMPD Başkanı Mehmet T. Nane, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hakan Kodal festivalle ilgili bilgiler verdi. Turkcell’in ana sponsoru olduğu İstanbul Shopping Fest, 18 Mart’ta Turkcell’lilere 50’ye yakın markada özel ekstra fayda ve indirimlerle başlıyor. Turkcell’liler dilerlerse çevrelerindeki hangi mağazada indirim olduğunu Gezenzi uygulaması üzerinden görebilecek ve Gezenzi’den çeşitli hediyeler kazanacaklar.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.