Özyeğin Üniversitesi, en başarılı “Liseli şef”leri seçiyor...

Özyeğin Üniversitesi, “Mutfakta harikalar yaratırım ve arkadaşlarım yemeklerime bayılır” diyen lise öğrencilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Özyeğin Üniversitesi, en başarılı “Liseli şef”leri seçiyor...

Yaptıkları yemeğin fotoğrafını çekip Facebook üzerinde düzenlenen yarışmaya gönderenler, Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Lisans Programı Danışma Kurulu üyesi ünlü şef Mehmet Gürs’le aynı sofrada bir araya gelme fırsatı yakalıyor.

Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Lisans programı, lise öğrencilerine yönelik çok özel bir yarışma düzenliyor. Yarışma, “güzel yemek yaparım, güzel de sunarım” diyen tüm liselilere açık. Yarışmaya katılmak ise çok kolay: Yaptıkları yemeğe güvenen liselilerin, kendi pişirdikleri yemeği yine kendi düzenledikleri sofrada sergiledikten sonra fotoğrafını çekip göndermeleri yeterli. 7-12 Mayıs 2011 tarihleri arasında Facebook üzerinde gerçekleştirilecek yarışmanın son başvuru tarihi ise 6 Mayıs.

Yarışmaya gönderilen yemek fotoğrafları Özyeğin Üniversitesi’nin Facebook sayfasında oylanacak. Facebook oylamasında en çok beğenilen yemeğin sahipleri Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Lisans Programı Danışma Kurulu üyesi Mehmet Gürs’le aynı masada bir araya gelme ve ünlü şefle sohbet etme fırsatı yakalayacaklar.

Yarışmaya katılmak için öğrencilerin hazırladıkları yemeğin ve sofranın fotoğrafını çekerek 6 Mayıs tarihine kadar [email protected] adresine yollamaları gerekiyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.