Otelde unutulan en sıra dışı eşyalar neler?

Otelde kalanlarının geride bıraktığı sıradışı eşyaların yıllık listesi derlendi. Popüler otel rezervasyon sitesi Hotels.com'un yıllık raporuna göre, dünyanın dört bir yanındaki otellerde kalanların unuttuğu şeylerin listesinin çeşitliliği, şaşırtmaktan vazgeçmiyor.

13/09/2024 12:42
Otelde unutulan en sıra dışı eşyalar neler?

Pravilamag.ru’da yer alan habere göre, odalarda en sık bırakılan standart eşyalar arasında telefon şarj cihazları, kozmetik ürünleri, banyo malzemeleri ve iç çamaşırları geleneksel olarak ön plana çıkıyor. Bununla birlikte, bazı unutulan eşyaların değeri dikkat çekiyor. Örneğin; 6 Milyon Dolar değerinde bir Rolex saat ve özel bir Hermès Birkin çantasının da unutulduğu olmuş.

Ancak liste bununla sınırlı değil. "Kayıp eşyalar" kategorisinde, gerçekten sıra dışı bazı nesneler var: Bir evcil hayvan kertenkelesi ve canlı bir tavuk (neyse ki, her iki evcil hayvan da güvenli bir şekilde sahiplerine iade edildi), Ferrari anahtarları, takma dişler, bir araba lastiği ve hatta bazı inşaat boruları.

Raporda ayrıca konukların oda servisi konusundaki en tuhaf talepleri de yer alıyor. Bunlar arasında küveti Evian suyuyla doldurmak, evcil hayvan için bireysel menü oluşturmak, kızarmış ekmek ve havyarlı sosisli sandviç sipariş etmek, taze keçi sütü istemek yer alıyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.