Otel piyasasında dev ortaklık...

'Golden Tulip' ve 'Louvre Hotels' grupları 'Louvre Hotels Group' olarak birleşti. 'Tulip Hospitality Group' ve 'Louvre Hotels' grubuna ait alt markalar; Royal Tulip, Golden Tulip, Tulip Inn, Kyriad Prestige, Kyriad, Campanile ve Premiere Class bundan sonra ‘Louvre Hotels Group’ şirketine bağlı çalışacaklar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Otel piyasasında dev ortaklık...

Bu markaların 40 ülkede 100’den fazla otel işlettikleri bildirildi. Grubun CEO’su olarak Pierre-Frederic Roulot görve getirildi. Mike Spetter, Roulot’un sağ kolu olacak ve iki gruba ait markaların birbirlerine uyumunu sağlayacak.

Golden Tulip Hospitality şirketi 2009 yılından bu yana ABD merkezli Starwood Capital yatırım şirketine ait. Louvre Hotels ise ‘Groupe du Louvre’ holdingi tarafından kurulmuştu.

Her iki otel markası da 2009 yılında önce ‘Louvre Hotels Group’ adıyla bir işbirliği protokolü imzalamıştı ama organik bir birleşmeden kaçınmıştılar. Yeni kurulan ‘Louvre Hotels Group’, resmi birleşme sözleşmesiyle birlikte, dünyanın en büyük 8. otel zinciri konumuna yükseldi. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.