OTED’ten 17’inci kuruluş yıldönümü

Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği’nin (OTED) Sadi Tanay ve Karcher firmalarının sponsorluğunda düzenlediği Yıl Dönümü Balosuna yaklaşık 200 davetli katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
OTED’ten 17’inci kuruluş yıldönümü
Dream Hill Hotel’in balo salonunda düzenlenen gecede, çeşitli otellerde görev yapan çok sayıda housekeeper ve sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri, yoğun iş temposundan bir gecelik de olsun uzaklaşarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.



Kurulduğu 1994 senesinden bu yana her yıl yaz ve kış baloları düzenleyen OTED, gerçekleşen yaz balosu ile bu yıl içerisinde ikinci bir yemekle üyelerini bir araya getirmiş oldu. Yemeğe katılanların ortak görüşü balonun çok güzel, eğlenceli, keyifli bir gece olduğu yönünde oldu.

Her yıl düzenli olarak kutlanan Geleneksel Yıl Dönümü Balasunun açılış konuşmasını yapan OTED Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Sezen, bu güzel günde OTED Üyelerini yalnız bırakmayan Otel Müdürlerine, firma yetkililerine ve katılan herkese üyeler adına teşekkürlerini sundu. Sezen, konuşmasının ardından baloya sponsor olan Sadi Tanay ve Karcher firmaları yetkililerini sahneye davet ederek, OTED’e yaptıkları maddi manevi katkılardan dolayı teşekkür etti. Sadi Tanay’a teşekkür plaketini DTED 2. Başkanı Banu Özbek verirken, Karcher Genel Müdür’ü Umut Delikanlı’ya plaketi OTED 2. Başkan Nurdan Gülap verdi.



Plaket töreninin ardından Başkan Sezen’in daveti ile bütün OTED üyeleri sahneye gelerek hep birlikte “OTED’in 17. Kuruluş Yıl Dönümü” nediyle hazırlanan pastayı kesti. Yönetim Kurulu Üyeleri masaları tek tek dolaşarak bu güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan firma yetkililerine teşekkür belgesi verdi.

OTED Yönetim Kurulu Üyeleri masaları tek tek dolaşarak bu güzel gecede kendilerini yalnız bırakmayan firma yetkililerine teşekkür etti. Canlı Müzik eşliğinde renklenen baloya katılanlar gönüllerince eğlendiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.