Odalarımız 5 yıldız konforunda...

Laleli bölgesinin en yeni otellerinden olan The Time İstanbul Hotel, önce adıyla, sonra kalitesiyle kısa zamanda sektörde adını duyurdu. Daha önce farklı bir isimle hizmet veren otel, adıyla birlikte tüm kimliğin de yeniledi. Yeni tarzıyla fark yaratan oteli, Genel Müdürü Kenan Dündar, Turizm Aktüel okurlarına tanıttı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Odalarımız 5 yıldız konforunda...
HASAN ARSLAN

Servisimiz, hizmet kalitemiz, zengin açık büfe kahvaltımız ve akşam yemeği seçeneklerimizle bölgemizde farklı bir konumumuz var. Tüm misafirlerimizi check-in sırasında ‘Welcome Kokteyli’ ile karşılıyoruz...
 
The Time İstanbul Hotel’in yol hikayesini anlatır mısınız? Nasıl doğdu, ne zaman faaliyete geçti?
The Time İstanbul Hotel, renovasyondan önce Erez Otel olarak  faaliyet gösteriyordu. 2010 yılının başında, kapasitesi arttırılarak yenilendi ve 1 Aralık 2010’da ‘The Time İstanbul Hotel’ adıyla hizmete geçti.



Otelinizi ana hatlarıyla anlatır mısız?
Otelimiz Ordu Caddesi üzerinde, tarihi yerlere çok yakın ve ulaşılması çok kolay bir lokasyonda bulunuyor. Konsept olarak, buradaki mevcut otellerden çok farklı bir tarz yansıtıyoruz. En önemlisi, çalışanlarımızın % 90’ı turizm ve otelcilik okulu mezunlarından oluşuyor.

Otelinizin odalarından bahseder misiniz? Misafirlerinize ne gibi hizmetler sunuyor sunuz?
Servisimiz, hizmet kalitemiz, zengin açık büfe kahvaltımız ve akşam yemeği seçeneklerimizle bölgemizde farklı bir konumumuz var. Ayrıca misafirlerimizi check-in sırasında ‘Welcome Kokteyli’ ile karşılıyoruz, odada çay ve kahveyi ücretsiz olarak sunuyoruz. Health Club olarak da çevremizdeki tesislerden bir adım önde olduğumuzu düşünüyoruz. Odalarımız 5 yıldızlı otel odalarında bulunan bütün konfora sahip.




Otelinizin ismi, The Time İstanbul Hotel. Bunu biraz açar mısınız? Bu ismin bir hikayesi var mı?
Otelimizin isminin The Time İstanbul oluşunun fikir babası, değerli patronumuz Hasan Erez’dir. Sizin de vurguladığınız gibi, otelimizin ismi turizm camiası tarafından çok beğenildi. Kısa sürede tanınmamız açısından da bir avantaj sağladı.

Sektöre bir mesajınız var mı?
Çevremizdeki otellerinde yenilenmesini ve mevcutların dışında yeni otellerin açılmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Sadece gereksiz yere fiyat indirimlerinden rahatsızlık duyduğumuzu belirtmeliyim.

Kenan Dündar, ‘otelimizin ismi turizm camiası tarafından çok beğenildi...’

Kenan Dündar kimdir?
Ben meslekte 38 senemi doldurdum. Yurtiçi ve yurtdışında birçok 5 yıldızlı otellerde genel müdürlük ve genel koordinatörlük görevlerinde bulundum. Antalya- Adana- Mersin- İstanbul- İzmir- Bulgaristan ve Özbekistan’da görev yaptım. Şu anda The Time İstanbul Hotel’in başındayım. Patronlarımızla ileriki zamanlarda The Time İstanbul Hotel’i zincir oteller grubuna sokmak için şimdiden bazı çalışmalara başladık.


 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.