MSA ile eğlenceli bir yaz başlıyor...

Mutfak Sanatları Akademisi, yaz sıcaklarının içimizi ısıttığı haziran ayında mutfak workshop’larıyla 2011 yazını eğlenceli ve leziz bir hale getiriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
MSA ile eğlenceli bir yaz başlıyor...

İtalyan mutfağının taze yeşillik kokularıyla başlayan workshop’lar, İspanyol mutfağının vazgeçilmezi Tapas’la devam ediyor. Ayrıca Haziran ayında MSA’da, eğitimi eğlenceye dönüştürmek isteyenlere Barbekü Partisi, çocuklara ise Küçük Gurmeler workshop’ları var.

Uluslararası alanda geçerli profesyonel eğitim programlarının yanı sıra; hobi amaçlı birbirinden keyifli workshop’lar düzenleyen MSA’da, Haziran ayında mutfak meraklıları için eğlenceli workshop’lar dizisi başlıyor.

Kıpkırmızı domatesler, taze fesleğen kokuları eşliğinde İtalyan mutfağıyla başlayan workshop’lar, İspanyol mutfağının vazgeçilmezi olan Tapas’la devam ediyor. Hem barda atıştırmalık olarak, hem de ana yemek olarak servis edebileceğiniz Tapas çeşitlerini hazırlarken, buz gibi Sangria’nız da size eşlik edecek.

“Yaz bahçeleri barbeküsüz olmaz” diyenlerdenseniz, MSA sizi de düşünmüş. Mutfak Sanatları Akademisi’nin bahçesinde düzenlenecek olan Barbekü Partisi’nde, MSA şeflerinin özel menüleri, marinat ve et pişirme tekniklerini birebir yaparak öğrenirken, Ballantine’s Scotch viskilerinizi yudumlayarak yaşadığınız anın tadına varacaksınız.

4 Haziran tarihinde İtalyan Mutfağı ile başlayacak workshop’ların yer bulabilmek için hemen kayıt yaptırmanız gerekiyor. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.