Mövenpick Hotel İstanbul'da, Oscar töreni!..

World Travel Awards tarafından “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 27 Nisan'da kendisine destek olan firmalara teşekkürlerini sunmak üzere Oscar konseptli bir davet düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mövenpick Hotel İstanbul'da, Oscar töreni!..

Ev sahipliğini Mövenpick Hotel İstanbul’un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı davete şirket yetkilileri, otel misafirleri ve iş dünyasının seçkin simaları katıldı. Misafirlerin, Oscar konseptine uygun olarak otelin girişinden itibaren kırmızı halı seremonisiyle karşılandığı davet BarAdoX’ta gerçekleştirildi. Partide Başaşçı David Hoyle ve yetenekli ekibinin hazırladığı Akdeniz ve İsviçre mutfağından özgün lezzetler misafirlerin beğenisine sunuldu.

Gecede bir konuşma yapan Frank Reichenbach: “İsviçre mükemmelliyetçiliği ve Türk konukseverliğinin eşsiz kombinasyonu ile sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet anlayışımız ve sizlerin sonsuz desteğinizden güç alarak 2010 yılında World Travel Awards tarafından “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” seçildik. Her günü çok renkli ve heyecanlı geçen, yeni ufukları keşfetmek üzere yaptığımız bu yolculukta ve özellikle 2010 yılında bizlere destek veren tüm firmalara teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yemeğin ardından, sunuculuğunu Savaş Karakaş’ın yaptığı ödül töreninde Frank Reichenbach ve Mövenpick Hotel Istanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Figen Çağlar tarafından Makyol İnşaat, Nestle, Sanofi Aventis/Pasteur/Zentiva, Accenture, Motorola, Shell Turcas, Fintur Holdings, Tetrapak, World Bank/IFC, İsviçre Konsolosluğu, Aes Enerji, Adidas Türkiye, DHL ve Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine katkılarından dolayı ödülleri takdim edildi.

Tenor Boygar Öğün ve triosunun sahne aldığı gecede konuklar, caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadılar. Gecenin sonunda yapılan çekilişte konuklara İstanbul, İzmir, Prag, Amsterdam, Zürih ve Münih’te bulunan Mövenpick otellerinde konaklama, Swiss International Airlines ile Zürih’e iki kişilik gidiş-dönüş uçak bileti gibi çeşitli hediyeler de verildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.