Mısırlı turizmcilerin yeni bir başlangıç umudu...

Mısırlı turizmciler yaşanan politik olayların huzurlu bir şekilde sonar ermesini ve turistlerin tekrar gelmesini büyük umutlarla bekliyorlar .

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mısırlı turizmcilerin yeni bir başlangıç umudu...

Mısır' da Hüsnü Mübarek yönetiminin istifasından sonra mısırlı turizmcilerin umutları arttı  , turizmin çöküşünün biran önce bitmesi ve ülkeye tekrar turistlerin gelmesini bekliyorlar . Turizmde  en az 400.000 çalışan turizmci etkilendi .

Geçtiğimiz günlerde Hüsnü Mübarek 'in istifasının ardından turizm bölgeleri olan Kızıldeniz'de herşey normale döndü . Şimdi tüm mısırlı turizmciler ellerindeki imkanlarda yurtdışında '' lütfen herkese Mısır artık güvenli olduğunu söyleyin '' diye kampanya başlatılar . Almaya'daki en büyük Mısır  tur operatörü ETS internet aracılığıyla ve facebook sayfasında '' Mısır artık güvenli '' duyuruları yapıyor.

Avrupa'daki tur operatörleri hızlı normale dönüş için dışişleri bakanlıklarının önümüzdeki günlerde yapacağı açıklama doğrultusunda , olumlu açıklama yapıldığı takdirde mart ayı başında charter seferlerine başlayacaklarını belirtiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.