Mısır ve Tunus'a charter seferleri tekrar başlıyor...

Alman tur operatörleri özellikle Kızıl Deniz bölgesi için Alman dışişleri bakanlığından çıkan bilgilere göre güvenli olduğunu ve tekrar kısaltılmış charter programlarına başlayacaklarını belirttiler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
 Mısır ve Tunus'a charter seferleri tekrar başlıyor...
Politik olayların yatışması ile Mısır'da durum normale dönmeye başladı. Alman tur operatörleri özellikle Kızıl Deniz bölgesi için Alman dışişleri bakanlığından çıkan bilgilere göre güvenli olduğunu ve tekrar kısaltılmış charter programlarına başlayacaklarını belirttiler.
Cuma günü yapılan açıklamada Mısır ve Tunus iin tekrar turistlerin güvenli bir şekilde tatillerini yapabilecekler. Alman büyük tur operatörleri mart başında uçuşprogramlarına daha önceki programlarından daha az bir kapasite ile başlayacaklar.

İlk açıklamalar Alltours, FTİ ve TUİ'den yapıldı. Bu tur operatörleri katalolarından bazı şeçkin otelleri satacaklarını ve daha sonra talebe göre uçak kapasitelerini arttırabilceklerini açıkladılar. FTI'nin yaptığı açıklamada ''paskalya tatilinde herley normale dönecek'' dediler. TUI yetkililerin yaptığı açıklamada Mısır ve Tunus mart başından itibaren tekrar programımıza alacağız dedi. Cook şimdiden ilk uçuş tarihini 28 şubatta Tunus Djerba, 2 martta Enfidha havalimanına uçacaklarını, nisan ayında uçak şirketleri ile yapacakları yeni kapasite görüşmelerinden sonra Tunus ve Mısır'ı tekrar programlarına alaçaklarını açıkladılar.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.