Mercedes-Benz turizmcilerle buluştu...

Mercedes-Benz Türk, düzenlediği bir akşam yemeği organizasyonu ile turizm sektörünün temsilcilerini biraraya getirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mercedes-Benz turizmcilerle buluştu...
Gecede turizm sektörüne tanıtıldığı  organizasyonda, aracın turizm işletmecileri açısından önem taşıyan uzun bakım aralıkları ve ekonomikliği yeni klima sistemi ve yeni nesil koltuklarıyla yolcularına sunduğu üstün konforu vurgulandı.



Tanıtıma Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray ve Otobüs Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu katıldılar.

Mercedes-Benz Tourismo 16
Tourismo 16 RHD adı ile müşterilerin beğenisine sunulan yeni Tourismo, 2 akslı olmasının yanısıra 12,96 m uzunluğunda ve 3,62 m yüksekliğinde. 50 kişilik yolcu kapasitesine sahip olan yeni Tourismo 16 RHD, 354 PS gücü ile EURO 4 normuna uygun, MB OM 457 hLA (Sıra 6 silindir) motora sahip.
Standart olarak otomobillerde kullanılan aktif güvenlik sistemleri ile donatılan yeni Tourismo 16 RHD, ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. En üst düzeydeki sağlamlık ve dayanıklılık kriterlerine de uygun olan Mercedes-Benz Tourismo’nun karoserisi, Hoşdere Fabrikası’nda katoforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunuyor. 

Mercedes-Benz Tourismo, başta savrulmayı önleyerek virajlarda ve ani manevralarda güvenliği sağlayan ESP,  tekerleklerin frenleme anında kilitlenmesini engelleyen ABS, her koşulda dengeli frenleme sağlayan elektronik fren sistemi EBS , hızlanma anında çekici tekerleklerin kaymasını engelleyerek buzlu yollarda bile güvenli kalkış imkanı veren ASR, fren destek sistemi BAS ile sürücüye yüksek teknolojinin sunabildiği tüm güvenlik desteğini sağlıyor. ECE R-66 Avrupa normuna uygun emniyetli karoserisi, bağımsız ön aks ve tüm tekerleklerde disk frenler, daha dayanıklı LED teknolojili pozisyon aydınlatmaları araç güvenliğini tamamlıyor. Bu güvenlik önlemleriyle Tourismo segmentinin en güvenli aracı ünvanını hak ediyor.

Mercedes-Benz otobüs ailesinin bir ferdi olduğu dış tasarımında açıkça görülen Tourismo’da  karakteristik B sütunu, akıcı çizgileri, üç parçalı tampon, yukarıya doğru genişleyen, yüksek arka cam, stop lambalarının üç boyutlu tasarımı ön plana çıkıyor.
Uzun boylu yolculara da rahat hareket etme olanağı sunan 2010 mm’lik tavan yüksekliği, ergonomik koltuklar, kullanımı rahat servis panelleri, iç tasarımda yolcu konforunun ön planda tutulduğunu gösteriyor. Ergonomik şoför mahallinde rahat ulaşılan park freni kumandası ve  joystick şeklindeki servo-shift vites kolu dikkat çekiyor. Sektörün ihtiyaçlarına göre üretilen Tourismo 16 RHD, kalite ve teknolojiyi uygun fiyatla buluşturuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.