Martı'dan, Maliye kampında lüks tatil...

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 9 yıllığına kiralanan Maliye Kampı, üst düzey turistleri ağırlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Martı'dan, Maliye kampında lüks tatil...

Marmaris Martı Resort ile yan yana bulunan Maliye Kampı birbirine geçişli hale getirilecek. Kamp kısmında Ruslar'a hitap edecek ihtişamlı büyük su hareketleri ve kişisel servisler olacak. Maliye Kampını 49 yıllığına kiralayan Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şirketinin Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Emre Narin Habertürk Gazetesine yaptığı açıklamasında:

"Yirmi iki dönümlük kam arazisi ile birlikte toplam 50 dönümlük bir alanda ulaşacaklarını belirterek yeni yatırım planlarına yönelik bilgi verdi. Martı Resort'un tamamen yenilendiğini belirten Narin'bu bölgede hala üst düzey turiste hizmet edecek tesisi eksikliği var. İki tesisi bir birine geçişli hale getireceğiz, beklide iki tesisi tek hale getirmeyi düşünüyoruz. Kamp kanalı daha lüks olacak, Rus turistlere hitap edecek. İhtişamlı bir proje hazılayacağız büyük su hareketleri kişisel servisler gibi artılar düşünüyoruz" dedi.

“Seneye açılacak olan 300 odalı bu yeni yatırımda 5 yıldızın üzerinde hizmet vereceğiz. Marmaris'te yeni bir yol açmaya gayret ediyoruz. Yalnızca Rusları değil üst kademeden yabancı turistleri de hedefliyoruz.” Narin bu yıl turizm sektörünün çok iyi gittiğini belirterek yüzde 10-12 arasında büyüme hedeflediklerini söyledi.

Narin turist başına hedefledikleri gelirden de artış beklediğini belirterek “Turizm sektöründeki iyileşmenin ilk sinyalini İngilizler de görüyoruz. Mısır'daki olaylar da patlayınca 2012 rezervasyonlarına bile başladılar. Sorunlu bölgelerden kaçanlar rotasını Türkiye'ye çevirdi” diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.