Mardan Palace, yıldızları ağırlayacak...

"Dünyanın En Lüks Oteli" ödülünün sahibi olan Mardan Palace, 20-21 Nisan’da gerçekleştirilecek Antalya Televizyon Ödülleri açılış resepsiyonu ve ödül törenine üçüncü kez ev sahipliği yapacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mardan Palace, yıldızları ağırlayacak...

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen Antalya Televizyon Ödülleri ile sanatçı, yapımcı ve sektörün önde gelen simaları Mardan Palace’da bir araya gelecek.

2010 yılından bu yana düzenlenmekte olan Antalya Televizyon Ödülleri’ne 3. kez ev sahipliği yapacak olan Mardan Palace, sunduğu lüks hizmet kalitesini Türkiye’nin yıldızları için bir kez daha gösterecek. 20 Nisan’da Açılış Resepsiyonu’na, 21 Nisan’da da Ödül Töreni’ne hazırlanan Mardan Palace, davetlilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Mardan Palace Hotel Genel Müdürü Cumhur Özen, Antalya Televizyon Ödülleri’ne üçüncü kez ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Açılış Resepsiyonu ve Ödül Töreni için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Özen, “Antalya açısından büyük bir önem taşıyan Antalya Televizyon Ödülleri’nde tüm Türkiye’nin gözü Mardan Palace’da olacak. Geçtiğimiz iki ödül törenine de başarı ile ev sahipliği yapmıştık. Yine başarılı bir organizasyona imza atacağız. Hazırlıklarımız da bu yönde” diye konuştu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.