Mardan Palace Hotel'de yeni yapılanma...

Bir dönem Rixos’ta başkan yardımcısı olarak görev yapan turizmci İrfan Demirok, Mardan Palace Hotel’in yeni yapılanmasında CEO oldu. Side’de bulunan Dionysos Hotel’i de kiralayan Demirok, Ramada Plaza Hotel’in de danışmanlığını yürütüyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Mardan Palace Hotel'de yeni yapılanma...
Turizmci İrfan Demirok'un yeni yapılanmada CEO görevini üstlendiği Mardan Palace Hotel, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında 1.3 milyar dolar yatırımla açılmıştı.
Antalya bölgesinde ‘oda kahvaltı’ hizmeti veren tek otel olarak bilinen Mardan’ın doluluk oranı yüzde 18’lere inmişti. Mardan, personelin maaşlarını aksatması ve geçen haftalarda da elektriğinin borç yüzünden kesilmesiyle gündeme gelmişti.


İrfan Demirok'un yeni yapılanmada CEO görevini üstlendiği Mardan Palace Hotel, Azeri işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında 1.3 milyar dolar yatırımla açılmıştı.

Demirok, bundan böyle Mardan Palace Hotel’in CEO'su olacak. Antalya'da  bulunan Ramada Plaza Hotel'in danışmanlığını da yapan Demirok, Side'de bulunan Dionysos Hotel'i de kiraladı.
Kaynak: www.gunhaber.com.tr

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.