Maratem'den otel banyolarına iki yeni ürün...

Maratem Profesyonel, floral şampuan ve duş jeli ürünlerini yeni kartuş ambalajları ile birlikte pazara sundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Maratem'den otel banyolarına iki yeni ürün...

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel’in markalarından Maratem Profesyonel, otel odaları banyolarında kullanılmak üzere kartuş ambalajlı iki yeni ürününü pazara sundu. Persona alt markasında yer alan olan m103 floral şampuan ve m104 duş jeli kartuş ürünleri kullanım kolaylığı, şık tasarımı ve maliyet kontrolü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Duvara kolayca monte edilen ve kullanımı pratik olan kartuşlu ürünler, aynı zamanda hava ile temas etmediğinden hijyenik olup üründe bakteri oluşumunu engelliyor.  İnovatif ürünlerle turistik tesislerde misafir memnuniyetini artırmayı hedefleyen Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Maratem Persona floral şampuan ve duş jeli kartuş ambalajı ile işletme sahiplerine maliyet kontrolü sağlıyor. Duşta pratik kullanıma olanak tanıyan kartuşlu ürünler şık tasarımlarıyla da rakiplerinden ayrılıyor.

Maratem Profesyonel floral şampuan ve duş jeli, otel banyolarında standart dispenserlere göre daha ergonomik bir kullanım sunuyor. Kullan-at özellikli şampuan ve duş jeline büyük ambalajdan dolum yapılamıyor, bu nedenle de hijyen koşullarının maksimum düzeyde tutulmasına olanak tanınıyor.

Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Maratem floral şampuan ve duş jeli ile turistik tesislerin misafir memnuniyetini artırma ilkesine destek vermiş oluyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.