Maratem Akademi, hijyen uzmanları yetiştiriyor...

Kuruluşundan bu yana toplam sekiz yüz kişiye temizlik ve hijyen alanında eğitim veren Maratem Akademi, 2011 sonuna kadar bu rakamı bin beş yüze çıkarmayı hedefliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Maratem Akademi, hijyen uzmanları yetiştiriyor...

Eczacıbaşı Girişim’in endüstriyel temizlik ürünleri markası Maratem'in 2008 yılında Gebze üretim tesisinin açılmasıyla, 2010 yılında faaliyete geçirdiği Maratem Akademi, kuruluşundan bu yana sektörde yüzden fazla farklı firmada çalışan toplam sekiz yüz mavi ve beyaz yakalı personele temizlik ve hijyen alanında eğitim verdiğini açıkladı. Bu rakamın 2011 yılı sonunda bin beş yüze ulaştırılması hedefleniyor.

İşletmelerin karşılaştığı sorunları efektif, hızlı ve doğru bir şekilde çözmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Maratem Akademi, faaliyete geçtiği günden bu yana turizm, yiyecek-içecek, okul, hastane, AVM, havalimanı, çamaşırhane ağırlıklı olmak üzere birçok sektörden çalışana temizlik ve hijyen eğitimleri verdi.

Sekiz yüz kişinin yer aldığı Maratem Akademi eğitimlerinde katılımcılar işletmelerde hijyen, profesyonel bina bakımında öne çıkan unsurlar, tekstil hijyeni, kimyasal temizlik ürünlerinin doğru ve güvenli kullanımları gibi konularda bilgilendirildi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.