Malatya'da turizm heyecanı başlıyor...

Efes’in turizm potansiyeli yüksek olan bölgelerde turizm sektörünün geliştirilmesi ve sektöre nitelikli eleman kazandırılması amacıyla, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ile sürdürdüğü ücretsiz “Efes Turizm Eğitimleri 2011” Malatya’da başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Malatya'da turizm heyecanı başlıyor...
Efes ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Efes Turizm Eğitimleri 2011 programı Malatya’da başlıyor.

Eğitim programından başarıyla mezun olacak katılımcılara hem Boğaziçi Üniversitesi tarafından sertifikaları verilecek hem de turizm elçisi olmaya hak kazanacaklar.

Eğitim süreci; “sürdürülebilir turizm, bireylerarası iletişim, misafir karşılama ve ağırlama, yiyecek- içecek organizasyonu, mutfak sunumu, hijyen ve sanitasyon, pazarlama, etkin satış yöntemleri ve müşteri memnuniyeti, planlama ve lojistik hizmetleri” gibi konu başlıklarından oluşacak. Efes Turizm Eğitimleri’ne en az lise mezunu olan ve turizme gönül veren herkes katılabilecek.


2007 yılından bu yana 22 şehir 23 merkezde gerçekleştirilen Efes Turizm Eğitimleri şimdiye kadar 3.000’e yakın kişiyi sertifika sahibi yaparak turizm sektörüne kazandırdı. Otel ve restoran sahiplerinin de işlerini geliştirmelerine destek olan Efes, ayrıca herkesin birer “Turizm Elçisi” olmasına da katkı sağladı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.