Louis Majesty, Yunan Adaları turlarına başladı...

Yunan Louis Hellenic Cruises şirketine ait Louis Majesty isimli lüks gemi Kuşadası çıkışlı, Yunan Adaları turlarına başladı. 1 Nisan’da Kuşadası’ndan kalkacak gemiyle ilk turda 1500 Türk yolcu, komşu adaları gezecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Louis Majesty, Yunan Adaları turlarına başladı...
AYNUR GÜRSOY

Hellenistic Cruise Majesty’nin Türkiye’deki ortağı KaravanMar, Karaköy Salıpazarı’ndaki limanda demir atan Louis Majesty’de seyahat acentaları ve basına gemiyi tanıttı.  KaravanMar’ın Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Yazıcı’nın verdiği bilgilere göre 11 katlı Louis Majesty’de 731 kabin bulunuyor. Yolcu kapasitesi bin 917 kişi.

Gemide üç ayrı konseptte hizmet veren üç restoran,  6 asansör, iki yüzme havuzu, bir açıkhava jakuzisi, SPA bölümü, fitness salonu,  geniş bir oyun salonu, çocuk bölümü, yine açıkhavada masaj yapılan bir bölüm, Duty Free, jogging ve yürüyüş yolu,  barlar, disko, gösteri salonu, atari salonu, kütüphane gibi pek çok olanak sunuluyor. Gemide kablosuz internet bağlantısı da mevcut.

1 Nisan- 5 Kasım tarihleri arasında sürecek Yunan Adaları turları her Salı ve Cuma günü haftada iki kez yapılacak. 3 gecelik turlar Kuşadası-Patmos-Girit-Santorini-Atina-Mikonos-Kuşadası, 4 gecelik turlar ise Kuşadası-Patmos-Rodos-Girit-Santorini-Atina-Mikonos-Kuşadası arasında gerçekleşecek. 
KaravanMar ve Louis Hellenic Cruises firması ortaklığında Kuşadası-Yunan Adaları hattında çalışan Calypso ile İstanbul çıkışlı Coral ve Louis Cristal isimli gemilerde bu yaz komşu adalarla Türkiye arasında sefer yapacak.

Mısır ve  İsrail turları iptal edildi
KaravanMar Yönetim Kurulu Başkanı  Gianluigi Baltazzi, bu yıl İskenderiye(Mısır) ve İsrail’e yapılan turları iptal ettiklerini, ağırlığı Yunan Adaları turlarına verdiklerini söyledi.
Baltazzi, Nisan ayında 1500 Türk yolcuyu taşıyacaklarını ve sezon sonuna kadar bu sayının 7500’e ulaşacağını açıkladı.  Baltazzi, kurvaziyer turizminin Türkiye’de yeni gelişen bir turizm çeşidi olduğunu ve bu yıl  55 bin kişinin gemilerle seyahat edeceğini tahmin ettiklerini de belirtti.  
Louis Hellenic Cruises’ın Ticari Müdürü Pitagoras Nagos ise Türkler ile Yunanlıların en önemli ortak noktalarının son dakika rezervasyonları olduğunu söyledi.
Mart ayına kadar ABD ve Almanya gibi ülkelerin rezervasyonlarının bittiğini anlatan Nagos, “ Mart’tan sonra bu ülkelerden artık rezervasyon beklemeyiz.
Mart’tan itibaren Türkler ve Yunanlılar rezervasyon yapar.  Biz onlar için bir riski göze alarak kapasitemizin bir kısmını ayırıyoruz. Promosyonlu fiyatlarla Türk turisti de kurvaziyer turizmine kazandırmaya çalışıyoruz.” dedi.
 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.