Limak, İstanbul'da Eurasia Luxury'i açtı...

Turizm sektörünün öncü gruplarından Limak, 10. oteli Limak Eurasia Luxury Hotel’i İstanbul’un yeni finans merkezi Kavacık’ta hizmete soktu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Limak, İstanbul'da Eurasia Luxury'i açtı...

Kişiye özel hizmet anlayışıyla faaliyet gösterecek Limak Eurasia Luxury Hotel, Kavacık’ın ilk ve tek beş yıldızlı oteli. Anadolu ve Avrupa Yakası’nın merkezindeki Limak Eurasia Luxury Hotel, konumu ve özellikleriyle iş ve özel etkinlikler için yeni çekim merkezi olacak.

Kavacık’ın yeni gözdesi Limak Eurasia Luxury Hotel kapılarını konuklarına açtı. Limak Holding’in, otelcilik sektöründe 16 yıllık tecrübeye sahip olan iştiraki Limak International Hotels&Resorts, 50 milyon dolarlık yatırımla; Anadolu yakasının en iddialı ve özel tasarım oteli olan Limak Eurasia Luxury Hotel’in açılışını gerçekleştirdi.

Kavacık bölgesinin ilk ve tek 5 yıldızlı otel unvanını taşıyan Limak Eurasia Luxury Hotel, yaklaşık 2 bin metrekare toplantı katı, son teknolojiyle donatılmış toplam bin 200 kişi kapasiteli 10 toplantı salonuyla aynı zamanda Anadolu Yakası’nın “business” oteli olarak da konumlanıyor.

Şehir merkezinde olmakla birlikte, şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak, Kavacık Ormanları’nın eşsiz manzarasına sahip Limak Eurasia Luxury Hotel, İstanbul’daki günlük yaşamın hareketliliği ve yoruculuğu arasında konuklarına dinlendirici ve detayların heyecanlandırdığı hoş bir atmosfer sunuyor.

Limak Eurasia Luxury Hotelözel davetlere uygun bahçe, havuz ve teras olmak üzere üç farklı mekân alternatifi ile de Anadolu yakasının aranılan oteli olmaya aday. Anadolu yakasının Avrupa yakasına en yakın oteli konumundaki Limak Eurasia Luxury Hotel, İstanbul’un iki havaalanına da eşit mesafede bulunmasıyla da ayrıcalıklı bir konuma oturuyor.

Konuklarına orman ve şehir manzaralı odalarda, kişisel iklimlendirme, banyolarda yerden ısıtma, yağmur duşu gibi maksimum konfor sunan otelde, kullanılan malzemelerin tamamına yakın kısmının tasarım olması, anti-bakteriyel ve nano teknolojik ürünlerin tercih edilmesi de dikkat çekiyor.

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.