Küresel SPA Zirvesi, İstanbul'da düzenlenecek...

Dünyanın en prestijli SPA markaları ve tesislerinin üst düzey yöneticileri Global Spa Summit (Küresel Spa Zirvesi) ile İstanbul hamamlarında ter atacak. Her yıl farklı bir yerde düzenlenen zirve bünyesinde 16-19 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul Çırağan Kempinski Oteli'nde düzenlenecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Küresel SPA Zirvesi, İstanbul'da düzenlenecek...

Dünyanın en prestijli SPA markaları ve tesislerinin üst düzey yöneticileri Global Spa Summit (Küresel Spa Zirvesi) ile İstanbul hamamlarında ter atacak. Her yıl farklı bir yerde düzenlenen zirve, bu sene 16-19 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul Çırağan Kempinski Oteli'nde düzenlenecek.

 

Richmond Nua Spa&Welness Oteli'nin katkılarıyla düzenlenecek olan ve üç gün sürecek zirvede ünlü Spa yöneticileri Cağaloğlu Hamamı başta olmak üzere İstanbul'un ünlü hamamlarını da gezerek ter atacak.

 

250'ye yakın Spa'nın CEO'su ve yöneticisinin katılacağı zirve boyunca Les Ottomans gibi turistik bazı otellerin Spa'ları da gezilecek. Ayrıca konuklar İstanbul'un tarihi yerlerini de ziyaret edecek. Zirve sonrasında ise yöneticiler zirvenin Türkiye'ye getirilmesinde önemli katkıları bulunan ve Türkiye'nin ilk destinasyon Spa'sı olan Sapanca'daki Richmond Nua&Wellness'i ziyaret edecek. (Sabah)

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.