Küçük ölçekli oteller için özel bir çözüm, Operetta...

Fidelio Opera’nın küçük ölçekli otellere özel olarak geliştirilen yeni versiyonu Operetta, İstanbul’da yer alan işletmelere Otelist tarafından sunuluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Küçük ölçekli oteller için özel bir çözüm, Operetta...

Bugüne kadar geliştirilmiş en esnek, en kapsamlı otel yönetim aracı olan Opera, artık küçük ölçekli oteller için de en uygun çözüm. Operetta, otel yönetimi için ihtiyaç duyulan tüm ana fonksiyonları ve ek özellikleri, kullanımı çok kolay ve pratik bir arayüzle sunuyor. Küçük ölçekli otellerin spesifik ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ve temel yaklaşımı “sade ve hızlı” olan Operetta, minimal eğitim ihtiyacı ve bütçelere uygun fiyatı ile ön plana çıkıyor.

Online satış kanallarına entegre olabilen Operetta sadece tek bir ekrandan bütün fonksiyonlara erişilerek son derece kolay kullanılabilen bir kullanıcı arayüzüne sahip. Çözümün,  en temel günlük ön büro aktivitelerini yönetmeyi sağlayan iş alanlarına bölünmüş gösterge paneli sayesinde, tek bir ekran üzerinden otel operasyonlarının tamamı yönetilebiliyor. Bu özellikleriyle butik ve küçük ölçekli oteller için ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Önceden yapılandırılmış özellikleri ile hemen kullanıma hazır olan Operetta, 100 odanın altındaki oteller için fiyat/performans oranını çok daha verimli hale getiriyor.

Herhangi bir otelin ihtiyaç duyacağı yetkinliklere odaklanan Rezervasyon (münferit ve hızlı blok), Profiller, Ön Büro, Kat Hizmetleri, Kasa, Gün Sonu İşlemleri gibi özellikleri ve daha birçok fonksiyonu sayesinde Operetta, tıpkı büyük kardeşi OPERA gibi, benzersiz bir çözüm olarak dikkat çekiyor. POS bağlantıları, kapı kilit entegrasyonu, santral bağlantısı, Interaktif TV, stok maliyet yönetim sistemleri ve myfidelio.net gibi bütün bağlantı arayüzlerini de kullanabiliyor.

Otelist yönetici ortağı Murat Uçak Operetta ile ilgili görüşlerini şu şekilde ifade ediyor: “Operetta’nın, bütün bu özellikleri ile şehir otelciliğinde en iyi kaliteyi uygun fiyata sunan bir otel yönetim yazılımı olmasının, pazarda önemli bir etki yaratacağına inanıyorum. Ayrıca myfidelio.net ile,  doluluğunun önemli bir bölümünü internetten sağlayan oteller için yeni bir vizyon sunacak.”

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.